StartPatch

Discussion in 'Wii - Hacking' started by antonkan, Jul 30, 2009.

Jul 30, 2009

StartPatch by antonkan at 4:41 AM (1,005 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. antonkan
    OP

    Member antonkan GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    1,063
    Location:
    Burlington, ON
    Country:
    Canada
    When you try to lanuch StartPatch for NTSC-J (Japan) for system menu 4.1, it gives a '-4' error.

    Is there a way to fix the '-4' error? Don't ask me a questions for what I have, just ask on how to fix the '-4' error.
     
  2. PettingZoo

    Member PettingZoo yesss

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    1,707
    Location:
    in the trap
    Country:
    Australia
    I'm not sure, but what is StartPatch anyway?
     
  3. antonkan
    OP

    Member antonkan GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    1,063
    Location:
    Burlington, ON
    Country:
    Canada
    StartPatch is for Wii to patch region free, skip update check, no Health and Safely screen, etc.
     
  4. dsfanatic5

    Member dsfanatic5 Team ICO Freak

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    762
    Country:
    United States
    Startpatch is only for those who don't want to install Preloader. It allows you to patch the system menu with hacks, so you can accomplish certain tasks. For example, you can set your Wii to block updates, move the disc channel, and disable the health/safety screen. If you already have Preloader, you may as well use the hacks.ini to achieve the same results.

    Also note that you have a NTSC (USA) Wii, Startpatch always errors on a few patches, only allowing you to install one out of two patches for the region free games on sd card. This has been an error in every NTSC version of Startpatch, which is why I gave up on the app altogether.

    As far as the Japanese Wii with Startpatch, I'm sorry I can't be of help, and I doubt there are a lot of people who can answer this topic's question.
     
  5. antonkan
    OP

    Member antonkan GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    1,063
    Location:
    Burlington, ON
    Country:
    Canada
    Anyone, can you please give me a guide on how to fix the '-4' error for StartPatch NTSC-J (Japan) 4.1?
     
  6. andymacross

    Newcomer andymacross Member

    Joined:
    May 28, 2009
    Messages:
    20
    Country:
    Taiwan
    I have this -4 error too when use 4.0.6 for 4.0J!

    anyone Know how to fix it?
     
  7. illinialex24

    Member illinialex24 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 26, 2009
    Messages:
    968
    Location:
    The Midwest
    Country:
    United States
    Startpatch is awesome, starfall had many of the same issues.
     
  8. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    stick to preloader
     

Share This Page