Starfall dosent work?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Aimen, Nov 23, 2008.

Nov 23, 2008

Starfall dosent work? by Aimen at 9:59 PM (865 Views / 0 Likes) 12 replies

  1. Aimen
    OP

    Aimen Newbie

    I download Starfall and i know it's very dangerus to use it becouse brick! But when i press B and 2, nothing works! Help?
     
  2. Patryc

    Member Patryc GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 30, 2007
    Messages:
    452
    Country:
    United Kingdom
    press b+1 may need a few tries
     
  3. nicksasa

    Member nicksasa GBAtemp Maniac

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    1,410
    Country:
    Belgium
    if you readed the disclaimer you will have seen that you must press b+1 and not b+2 lolz
     
  4. djdynamite123

    Banned djdynamite123 Master Of Hardcore!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    3,791
    Location:
    Redcar, England UK
    Country:
    United Kingdom
    again another person that doesn't read the disclaimer! do you do things without thinking?

    and it usually needs to be pressed a few times, for me only one time press suppose im looky ha [​IMG]
     
  5. zerof

    Member zerof GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 5, 2008
    Messages:
    602
    Country:
    United States
    You aren't reading the directions, that's the problem.
     
  6. Beatchu

    Member Beatchu GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 27, 2008
    Messages:
    347
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    If it bricks you deserve it for not reading the disclaimer lol
     
  7. Aimen
    OP

    Aimen Newbie

    Of course i read! Why it dosent work is becouse i'm from sweden and cant good english!
     
  8. djdynamite123

    Banned djdynamite123 Master Of Hardcore!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    3,791
    Location:
    Redcar, England UK
    Country:
    United Kingdom
    use online translation
     
  9. nicksasa

    Member nicksasa GBAtemp Maniac

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    1,410
    Country:
    Belgium
    you know the diffrence between 1 and 2 right ? and you can read the numebrs 1 and 2 right? i dont think you must know english to read numbers
     
  10. djdynamite123

    Banned djdynamite123 Master Of Hardcore!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    3,791
    Location:
    Redcar, England UK
    Country:
    United Kingdom
    true [​IMG] [​IMG]
    Maybe digits need translating? Didn't know Sweden has different number layouts.. [​IMG]
     
  11. Beatchu

    Member Beatchu GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 27, 2008
    Messages:
    347
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    But he does need to be able to read "instead"
     
  12. Aimen
    OP

    Aimen Newbie

    But shall i press all three b+1 buttons? Or they mean just the 2 buttons b and 1?
     
  13. zerof

    Member zerof GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 5, 2008
    Messages:
    602
    Country:
    United States
    B and 1
     

Share This Page