ssx blur

Discussion in 'Wii - Hacking' started by johnnyturk, May 21, 2009.

May 21, 2009

ssx blur by johnnyturk at 11:47 PM (1,125 Views / 0 Likes) 11 replies

  1. johnnyturk
    OP

    Newcomer johnnyturk Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    88
    Country:
    United Kingdom
    whats the fix for ssx blur? i have the scrubbed pal version if that matters

    thnk you
     
  2. manias

    Member manias GBAtemp Maniac

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    1,258
    Country:
    Netherlands
    a search is the fix! [​IMG]
     
  3. johnnyturk
    OP

    Newcomer johnnyturk Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    88
    Country:
    United Kingdom
    ye ive searched and i cant find anything related to it, theres too many other stuff, i was hoping someone who knew the fix would post and help rather then a spammer come n tell me to search, really, if you arent going to help. whats the point?
     
  4. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    Look at my sig.
     
  5. johnnyturk
    OP

    Newcomer johnnyturk Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    88
    Country:
    United Kingdom
    i presume you mean the ios patcher, i would, but the link also says if i have cioscorp that i shouldnt need to?
     
  6. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    What IOS is requested by the game? Are you able to select that IOS in SoftChip and start the game with that IOS?
     
  7. johnnyturk
    OP

    Newcomer johnnyturk Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    88
    Country:
    United Kingdom
    i have no clue what softchip is =/
     
  8. 187crashoverride

    Newcomer 187crashoverride Newbie

    Joined:
    May 22, 2009
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    I am positive you need iospatcher to patch this game to work. drag the image file onto the blue and white iospatcher icon, then type in 249 and hit enter.

    burn this copy to dvd-r at 2.4 for ide burners and full out speed for sata burners.
     
  9. Link5084

    Member Link5084 Sword & Shield at your service

    Joined:
    Aug 6, 2008
    Messages:
    1,367
    Country:
    United States
    How do I know if my burner is IDE or SATA?
     
  10. 187crashoverride

    Newcomer 187crashoverride Newbie

    Joined:
    May 22, 2009
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    you have to look at how its connected to your pc.

    ide is extremely thin, a few inches wide, and most older pc's have it.

    sata is thin too, but its like 1/3 inch wide and the plug is tiny. most newer pc's have it.

    laptops are ide.
     
  11. Link5084

    Member Link5084 Sword & Shield at your service

    Joined:
    Aug 6, 2008
    Messages:
    1,367
    Country:
    United States
    Well mine is included inside the computer if that counts
     
  12. 187crashoverride

    Newcomer 187crashoverride Newbie

    Joined:
    May 22, 2009
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    when i had my old reliable ide burner, and would burn at 16x while doing other things, i got a lot of bad burns and buffer-underruns. i found out i had to stay at 2.4 speed.

    when i got my new sata burner, i discovered with the same settings pc-wise, that i could go 16x and not get buffer-underruns.

    patching to 32, 249, or 30 has fixed every bad image i tried so far except sam and max. 249 seems best for chip owners with issues.

    also burning with imgburn seems to have the best results overall.
     

Share This Page