Squeeballs Party

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by erolz, Nov 9, 2009.

  1. erolz
    OP

    erolz GBAtemp Fan

    Member
    3
    Jul 22, 2008
    Belgium
    Hi,

    Anyone here got Squeeballs Party working in a backup loader?
    I only get a black screen and nothing happends..

    4.0 E WII
    Cios Rev13
    Hermes 223
    WiiFlow
    Seagate USB HD
     
  2. nikeymikey

    nikeymikey This is now a Spiderman thread.........

    Member
    5
    Nov 19, 2008
    Works fine for me

    Config USB Loader v47-FAT
    Hermes 222 v4
    Hitachi Simpledrive 1TB
    PAL 4.2 Wii
     
  3. resincake

    resincake GBAtemp Regular

    Member
    1
    Aug 21, 2009
    Same here, works ok for me on DVD. It did freeze during one mingame once, but I presumed it was a bad burn, so I reburnt it and have not noticed a similar problem since (although I only tried it for about 15 mins).
     
  4. erolz
    OP

    erolz GBAtemp Fan

    Member
    3
    Jul 22, 2008
    Belgium
    [​IMG]

    still not working here...tried 2 different iso's, both give me black screen...
    i use wiiflow btw.
     
  5. sleeepy2

    sleeepy2 Member

    Newcomer
    2
    Nov 22, 2008
    Canada
    Works for me

    4.2 U WII
    Cios Rev14
    Hermes 223
    WiiFlow
    generic HDD enclosure.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice