space invaders

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by bazza, Dec 27, 2008.

Dec 27, 2008

space invaders by bazza at 1:43 PM (767 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. bazza
    OP

    Newcomer bazza Member

    Joined:
    May 12, 2006
    Messages:
    14
    Location:
    stourport on severn england
    Country:
    United Kingdom
    ive unpacked ds invaders prog and left the zip file mame ivaders in the same folder and put it on the card in homebrew .

    the prog loads on the top screen but on the touch i get the background screen butgame play
     
  2. Tanas

    Member Tanas GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 19, 2006
    Messages:
    2,258
    Country:
    United Kingdom
    You have to put the invaders.zip in the root of the card.
     
  3. bazza
    OP

    Newcomer bazza Member

    Joined:
    May 12, 2006
    Messages:
    14
    Location:
    stourport on severn england
    Country:
    United Kingdom
    sorry a bit thick how do i do that
     
  4. bazza
    OP

    Newcomer bazza Member

    Joined:
    May 12, 2006
    Messages:
    14
    Location:
    stourport on severn england
    Country:
    United Kingdom
    ta worked it out now working
     

Share This Page