somethings up

Discussion in 'Supercard' started by Mesiskope, Mar 24, 2011.

Mar 24, 2011

somethings up by Mesiskope at 8:48 PM (1,359 Views / 0 Likes) 15 replies

  1. Mesiskope
    OP

    Banned Mesiskope Banned

    Joined:
    Jul 30, 2008
    Messages:
    539
    Location:
    Union Hotel
    Country:
    United States
    does the dstwo have a powersave setting I don't know about cause my dsixl keeps shutting down after it has been in sleep mode for a tiny while. I made a bitchin track in trackmania turbo too, fuck!
     
  2. Terminator02

    Member Terminator02 ヽ( 。 ヮ゚)ノ

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    4,517
    Location:
    Somewhere near monkat
    Country:
    United States
    do you mean it runs out of battery or it just turns off?
     
  3. Mesiskope
    OP

    Banned Mesiskope Banned

    Joined:
    Jul 30, 2008
    Messages:
    539
    Location:
    Union Hotel
    Country:
    United States
    it just turns off full battery.
     
  4. Terminator02

    Member Terminator02 ヽ( 。 ヮ゚)ノ

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    4,517
    Location:
    Somewhere near monkat
    Country:
    United States
    i've never heard of that happening before, what EOS/firmware are you on? are you using patch or clean mode?
     
  5. Mesiskope
    OP

    Banned Mesiskope Banned

    Joined:
    Jul 30, 2008
    Messages:
    539
    Location:
    Union Hotel
    Country:
    United States
    the firmware is 1.11 and im using patch mode
     
  6. Terminator02

    Member Terminator02 ヽ( 。 ヮ゚)ノ

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    4,517
    Location:
    Somewhere near monkat
    Country:
    United States
    try it in clean mode
     
  7. Mesiskope
    OP

    Banned Mesiskope Banned

    Joined:
    Jul 30, 2008
    Messages:
    539
    Location:
    Union Hotel
    Country:
    United States
    Two white screens.
     
  8. Presto99

    Member Presto99 You slammin, bro?

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Messages:
    910
    Location:
    Skyworld
    Country:
    United States
    My DStwo makes my DS shut off when I shut it sometimes too...I've done the same thing in Monster Tale like 3 times only to have my DS turn off, even when the battery is fine.
     
  9. Terminator02

    Member Terminator02 ヽ( 。 ヮ゚)ノ

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    4,517
    Location:
    Somewhere near monkat
    Country:
    United States
    so in clean mode it does 2 white screens but patch makes it shut off... dont really know what to say but PM an admin on the SC forum
     
  10. Mesiskope
    OP

    Banned Mesiskope Banned

    Joined:
    Jul 30, 2008
    Messages:
    539
    Location:
    Union Hotel
    Country:
    United States
    thats when i first noticed it happening, playing Monster Tale.
    but its happening to other games as well
     
  11. Terminator02

    Member Terminator02 ヽ( 。 ヮ゚)ノ

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    4,517
    Location:
    Somewhere near monkat
    Country:
    United States
    is it happening to all of your games or just specific ones?
     
  12. Mesiskope
    OP

    Banned Mesiskope Banned

    Joined:
    Jul 30, 2008
    Messages:
    539
    Location:
    Union Hotel
    Country:
    United States
    yeah so far i tried urban asphalt 2 dementium 2 they instantly turn off the system when I close the lid
     
  13. Terminator02

    Member Terminator02 ヽ( 。 ヮ゚)ノ

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    4,517
    Location:
    Somewhere near monkat
    Country:
    United States
    I just tried it now with a few games after a few days old install of EOS 1.11 with iMenu

    everything's working fine here

    in fact i tried closing the lid on dementium 2 with no problems

    how long does it take for it to shut off for you? i waited about 10 seconds

    Edit: using Limited Edition ds2
     
  14. Mesiskope
    OP

    Banned Mesiskope Banned

    Joined:
    Jul 30, 2008
    Messages:
    539
    Location:
    Union Hotel
    Country:
    United States
    I think it may be my sdcard I found out portrait of ruin's sound is out of sync. when I use my 16 gb sd card it runs fine but the 32 gb sucks they are both class 2
    the games instantly shut off when i close the lid.
     
  15. Cuelhu

    Member Cuelhu КУ!

    Joined:
    May 19, 2010
    Messages:
    536
    Location:
    Fantasy Land
    Country:
    According to CannonFoddr, it seems that there are at last two batches (I think of three since my DSTwo is not a release one and I've never had this problem), the release one having this close-shut off thing. Try updating the Firmware to 1.09 (Firmware ? EOS).
     
  16. Mesiskope
    OP

    Banned Mesiskope Banned

    Joined:
    Jul 30, 2008
    Messages:
    539
    Location:
    Union Hotel
    Country:
    United States
    I updated to 1.09 now portrait of ruin doesnt get past the esrb screen clean mode gives me 2 white screens.
    and i still have the same problem with the lid closing too.
     

Share This Page