Some website buttons don't work when using chrome

Discussion in 'Computer Software and Operating Systems' started by Jiehfeng, Sep 19, 2012.

  1. Jiehfeng
    OP

    Member Jiehfeng Nothingness

    Joined:
    Aug 15, 2012
    Messages:
    3,914
    Location:
    now here
    Country:
    United States
    When I go to various sites, some buttons don't work like when I use GBATEMP, the edit and post buttons don't work unless the page is still loading. Please help!
     
  2. Attila13

    Member Attila13 Praise the Creep!

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    1,054
    Location:
    Zalau,Romania
    Country:
    Romania
    Well, I don't know what is the problem, but the same thing happens to me with Firefox. D:
     
  3. Jiehfeng
    OP

    Member Jiehfeng Nothingness

    Joined:
    Aug 15, 2012
    Messages:
    3,914
    Location:
    now here
    Country:
    United States
    It's annoying right?
     
  4. Attila13

    Member Attila13 Praise the Creep!

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    1,054
    Location:
    Zalau,Romania
    Country:
    Romania
    Yeah, very annoying! :angry:
    I tried a bunch of different things from installing and re-installing browsers, trying different browsers on different PCs, but it's always the same story.I'm shortly getting insane! :cry:
     
    1 person likes this.
  5. Just Another Gamer

    Member Just Another Gamer 星空のメモリア-Wish upon a shooting star- Fanboy

    Joined:
    Feb 29, 2012
    Messages:
    1,898
    Location:
    Watching Hibarigasaki's starry sky
    Country:
    Australia
    Thats weird I don't seem to have that problem and i'm using Chrome at the moment.
     
  6. Jiehfeng
    OP

    Member Jiehfeng Nothingness

    Joined:
    Aug 15, 2012
    Messages:
    3,914
    Location:
    now here
    Country:
    United States
    Well, yeah that's the problem!
    Can I know how to fix it?
    I play some flash games and some buttons don't work :(
     
  7. Just Another Gamer

    Member Just Another Gamer 星空のメモリア-Wish upon a shooting star- Fanboy

    Joined:
    Feb 29, 2012
    Messages:
    1,898
    Location:
    Watching Hibarigasaki's starry sky
    Country:
    Australia
    Have you tried reinstalling Chrome?
    Also have you tried updating your flash player?
     
  8. Jiehfeng
    OP

    Member Jiehfeng Nothingness

    Joined:
    Aug 15, 2012
    Messages:
    3,914
    Location:
    now here
    Country:
    United States
    Yess!!!!!!!
     

Share This Page