1. Deleted User

    OP Deleted User Newbie

    I've been trying to install super smash bros using socketpunch for fbi for the past 5 hours now and each time through the process it would give the same error and refuses to finish.
    Description: DESCRIPTION_MISALIGNED_SIZE (0x3f2)
    pls help.
     
  2. EpicLPer

    EpicLPer Nice unless you give me a reason to hate you ;)
    Member

    Joined:
    Mar 13, 2015
    Messages:
    1,056
    Country:
    Austria
    Had this happening too, I think it's a damaged or fake CIA or something...
     
  3. Deleted User

    OP Deleted User Newbie

    lol this is the third "different" smash CIA ive tried.
     
  4. EpicLPer

    EpicLPer Nice unless you give me a reason to hate you ;)
    Member

    Joined:
    Mar 13, 2015
    Messages:
    1,056
    Country:
    Austria
    I think there's a thread to MD5 hashes to check if a CIA is legit/modified or not.

    Did you grab it from "that one ISO site"?
     
  5. Deleted User

    OP Deleted User Newbie

    ive tried "that one", another reliable site, and a random mega link i got off a forum.
    whats the app for that? I would give it a try.
     
  6. wjchen

    wjchen Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 6, 2016
    Messages:
    14
    Country:
    Switzerland
    It's a bug of FBI, may fix next release.
     
    kiwiis likes this.
  7. Deleted User

    OP Deleted User Newbie

    were'd you hear that?
     
  8. drewby

    drewby hey brah
    Member

    Joined:
    Dec 29, 2015
    Messages:
    651
    Country:
    United States
    EDIT: nvm, i misunderstood ur post
     
    Last edited by drewby, Jan 8, 2016
  9. The Real Jdbye

    The Real Jdbye Always Remember 30/07/08
    Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    20,902
    Country:
    Norway
    Installing CIAs wirelessly is not stable, I had the same issue, you'll just have to install them from the SD card directly.
    If you had done that after the first error you would have been done hours ago :P
     
  10. samiam144

    samiam144 Régulier
    Member

    Joined:
    Aug 19, 2007
    Messages:
    2,876
    Country:
    Canada
    ^^ exactly, I can't even install a 500mb cia without getting an error. The biggest I was able to install was around 300mb, and that took ages.
     
  11. Deleted User

    OP Deleted User Newbie

    welp. thats a shame. no smash for me i guess.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - SocketPunch, installing,