Slow loading on the conduit

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by weepulization, Jun 25, 2009.

  1. weepulization
    OP

    weepulization Member

    Newcomer
    45
    0
    Jun 24, 2009
    United States
    Anyone else running conduit off usb experience redonkulously slow loading, especially connecting to wifi?
     
  2. jarock

    jarock GBAtemp Fan

    Member
    304
    0
    Apr 10, 2009
    There is already topics on this.
    Seems rev 9,10 and rev12 are having slow reading and freezing issues but rev13a seems stable and fine.
     
  3. weepulization
    OP

    weepulization Member

    Newcomer
    45
    0
    Jun 24, 2009
    United States
    interesting because i am infact using cios38_rev13a
    so....
     
  4. jarock

    jarock GBAtemp Fan

    Member
    304
    0
    Apr 10, 2009
    Really?. Stange because I also have 13a and I have no issues with it runs smooth no problems.
    What Loader you using?. I have ran with GX and no issues so far.
     
  5. chrisf

    chrisf Banned

    Banned
    112
    0
    Jun 7, 2009
    United States
    its really not slow loading, the music in the loading screen just skips.

    at least thats whats happens for me. cant remember if currently im on rev13 a or b
     
  6. Bladexdsl

    Bladexdsl ZOMG my posts...it's over 9000!!!

    Member
    15,765
    3,438
    Nov 17, 2008
    Australia
    Queensland
    never had that problem using gx and cloader. rev13a
     
  7. JohnnyCheeks

    JohnnyCheeks GBAtemp Regular

    Member
    162
    0
    Apr 20, 2007
    United States
    Portland, Oregon
    We're getting conflicting experiences here it seems.

    I'm running on GX with rev13 and I get the menu/music stutters. Maybe it's an IOS I'm missing?