Simply nubly question here

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by CrvyloOo, Aug 14, 2008.

Aug 14, 2008

Simply nubly question here by CrvyloOo at 4:06 AM (930 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. CrvyloOo
    OP

    Member CrvyloOo GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 16, 2007
    Messages:
    112
    Location:
    /v/
    Country:
    United States
    Does the LameBoy emulator work at all on the Max Media Dock?
    Help is greatly appreciated.
     
  2. DanTheManMS

    Member DanTheManMS aka Ricochet Otter

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,325
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    It should be able to work. Make sure you patch it with the right DLDI file (use DLDIrc to do this, which is the easiest method of doing so).
     
  3. CrvyloOo
    OP

    Member CrvyloOo GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 16, 2007
    Messages:
    112
    Location:
    /v/
    Country:
    United States
    So I got the latest version of DLDIrc. But I don't have a clue how to use it. Any help?
     
  4. DanTheManMS

    Member DanTheManMS aka Ricochet Otter

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,325
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    Install it and choose the MMD option when available. Then right-click Lameboy.nds and choose the new patching option that appears. Simple as that.

    Note that if you have the Max Media Player with the built-in 4 GB "hard drive" then you'll want the MMP-specific DLDI file, not the MMD one.
     
  5. CrvyloOo
    OP

    Member CrvyloOo GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 16, 2007
    Messages:
    112
    Location:
    /v/
    Country:
    United States
    Okay, I did all you said. But when I load it up, nothing happens, it just gives me a white screen.
     
  6. DanTheManMS

    Member DanTheManMS aka Ricochet Otter

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,325
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    Try launching it from DSOrganize, or copying everything off your card and reformatting. Otherwise search around the Datel section of the Maxconsole forums as they might have an answer.
     

Share This Page