SD card not recognized after creating emunand

Discussion in '3DS - Homebrew Development and Emulators' started by The_Nanobots, Jan 4, 2016.

  1. The_Nanobots
    OP

    The_Nanobots Member

    Newcomer
    27
    7
    Jan 2, 2016
    United States
    (Recently downgraded 9.2.0.20U O3ds from 10.3.0.28U)
    I used the latest release of EmuNAND9 from github. After cloning the nand to the sd card and told it to reboot. And as expected of a formatted sd card there was nothing on it. I then put the backup of the sd card back on it from my computer. After booting up theme doesn't change, no apps installed appear, and when going into system setting no data is available from the sd card.
    I assumed it was just a simple error so I formatted the sd card and reinstalled the backup, and everything works again. Tried cloning the nand again and the problem happened again. Any help would be appreciated.



    EDIT:FIXED forgot to delete the nintendo 3ds folder before reinstalling the backup.
     
    Last edited by The_Nanobots, Jan 5, 2016
  2. The_Nanobots
    OP

    The_Nanobots Member

    Newcomer
    27
    7
    Jan 2, 2016
    United States
    Nobody knows what I did wrong?
     
  3. The_Nanobots
    OP

    The_Nanobots Member

    Newcomer
    27
    7
    Jan 2, 2016
    United States
    Bump.
     
  4. bkifft

    bkifft avowed Cuthwaldian

    Member
    598
    266
    Jun 10, 2010
    Gambia, The
    While I appreciate an open source emu creation alternative, why aren't you using GW if EmuNAND9 fails?
     
  5. The_Nanobots
    OP

    The_Nanobots Member

    Newcomer
    27
    7
    Jan 2, 2016
    United States
    I wasn't aware that there was an alternative.