Scooby Doo First Frights reboots wii

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by psul, Oct 12, 2009.

Oct 12, 2009
  1. psul
    OP

    Newcomer psul Newbie

    Joined:
    Oct 11, 2009
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    as per title,backup of game on disc using CIOS38 Rev14 and NeoGamma R7 recognises disc and tries to load but then reboots wii.Any ideas please?
     
  2. pepxl

    Member pepxl GFX W!Z4RD

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    3,263
    Country:
    United Kingdom
    probably missing IOS, what wii version you on?
     
  3. psul
    OP

    Newcomer psul Newbie

    Joined:
    Oct 11, 2009
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    Am on 3.2.
    Just found out game will run using softchip and selecting IOS250 but dont see that option with neogamma
     
  4. 5oclockhero

    Newcomer 5oclockhero Newbie

    Joined:
    Jun 25, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    United Kingdom
    Anyone figure out how this works? Neo R7 and the latest CIOS rev14 on my SD but still reboots. How do you select this IOS250???

    Thanks
     
  5. Dolfiemax

    Newcomer Dolfiemax Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    14
    Country:
    United Kingdom
    Getting exactly the same m8 but i have yaosm 3.2 chip too but works ok with that just not with neogamma r7. and i'm on 4.2
     
  6. psul
    OP

    Newcomer psul Newbie

    Joined:
    Oct 11, 2009
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    been in hospital for a while and not had opportunity to return to the forum till now.
    Anyone got any further with this?
    I installed softchip within homebrew channel and if I go into options and select IOS250 the game plays fine but still cant get it to work with neo gamma
     

Share This Page