SCDSTwo doesn't run DQ5...

Discussion in 'Supercard' started by Overwhelming, Jun 1, 2010.

  1. Overwhelming
    OP

    Overwhelming GBAtemp Fan

    Member
    350
    5
    Dec 13, 2003
    The first screens appear and just when the intro video starts, it goes to the beggining, as if I had soft reset it. It keeps looping like that until I turn off.

    I've tried an untouched ROM and applying the crack. Both ways don't work.

    What could be the problem? IS this the famous anti-anti-piracy feature Supercard promised?!
     
  2. phoenixclaws

    phoenixclaws GBAtemp Fan

    Member
    492
    2
    Oct 10, 2007
    United States
    USA
    Hmm, I haven't had any problems running either IV, V, or IX so far. I'm using the USA versions.
     
  3. Overlord Nadrian

    Overlord Nadrian Banned

    Banned
    6,671
    10
    Jul 28, 2008
    Belgium
    Riviera
    Probably a stupid question, but are you using clean or patch mode? Cos if you're using clean mode, there will be no AP fixes applied to the ROM.
     
  4. phoenixclaws

    phoenixclaws GBAtemp Fan

    Member
    492
    2
    Oct 10, 2007
    United States
    USA
    Heh, if that is true then it amuses me when people use Clean mode and don't understand what it means....
     
  5. impizkit

    impizkit Lazy Lurker

    Member
    943
    37
    Apr 6, 2010
    US version of IX isnt out until July unless you got a super early release, which I doubt.
     
  6. Overwhelming
    OP

    Overwhelming GBAtemp Fan

    Member
    350
    5
    Dec 13, 2003
    I know what clean mode means. When I said clean rom, I meant a rom without any patch/crack applied before putting in my microSD card. I've also tried with a crack.

    Anyway, I've downloaded the european version and it's working. [​IMG]

    Thank you for your input, anyway. Cheers!