Homebrew Save managers possible on 11.0?

03bgood

Banned!
OP
Banned
Joined
Aug 29, 2014
Messages
880
Trophies
0
Age
36
Location
Paris, Illinois
XP
361
Country
United States
As some of you already know, my Pokemon R/B/Y save data went corrupt (for some damn reason) and I've been trying to restore it but I heard that I might need CFW to use save managers, is that true? Am I better off using PHBankGB? Should I use my old 3DS (which is at 9.2) despite the fact that all of my VC games are on my new 3DS (which is 11.0) or will it not work?
 

Sonic Angel Knight

Well-Known Member
Member
Joined
May 27, 2016
Messages
14,397
Trophies
1
Location
New York
XP
12,918
Country
United States
As some of you already know, my Pokemon R/B/Y save data went corrupt (for some damn reason) and I've been trying to restore it but I heard that I might need CFW to use save managers, is that true? Am I better off using PHBankGB? Should I use my old 3DS (which is at 9.2) despite the fact that all of my VC games are on my new 3DS (which is 11.0) or will it not work?
Didn't you ask me for help with this like a week ago? :huh:
 

MsMidnight

part time fe modder
Member
Joined
Oct 12, 2015
Messages
1,753
Trophies
0
Location
kys
Website
camilla.hostfree.pw
XP
1,437
Country
So is this a thing he does now?:mellow:
Yeah. But to answer the thread
As some of you already know, my Pokemon R/B/Y save data went corrupt (for some damn reason) and I've been trying to restore it but I heard that I might need CFW to use save managers, is that true? Am I better off using PHBankGB? Should I use my old 3DS (which is at 9.2) despite the fact that all of my VC games are on my new 3DS (which is 11.0) or will it not work?
It will not work.
 
  • Like
Reactions: Sonic Angel Knight

KunoichiZ

Well-Known Member
Member
Joined
Mar 16, 2012
Messages
8,830
Trophies
0
Age
28
XP
4,597
Country
United States
As some of you already know, my Pokemon R/B/Y save data went corrupt (for some damn reason) and I've been trying to restore it but I heard that I might need CFW to use save managers, is that true? Am I better off using PHBankGB? Should I use my old 3DS (which is at 9.2) despite the fact that all of my VC games are on my new 3DS (which is 11.0) or will it not work?
Oh ffs. We've (including myself) helped you with this before. If it doesn't work, it doesn't work. PHBankGB is a for CIAs, in which you need CFW in order to use. To use CFW on 11.0, you need to get a freaking hardmod and downgrade. Using your 9.2 old 3DS is useless if your VC games are on your new 3DS.

If it doesn't work, it doesn't work. People won't make stuff for you. You can learn programming and figure this stuff out yourself. It may seem like I'm being rude but what I'm saying is true.

Besides, how are you going to restore your corrupted save to a save file you can actually use when you can't back up your save file to begin with?

/rant. Yes I bolded my rant to get it across to OP.
 
Last edited by KunoichiZ,
  • Like
Reactions: civickm

Sonic Angel Knight

Well-Known Member
Member
Joined
May 27, 2016
Messages
14,397
Trophies
1
Location
New York
XP
12,918
Country
United States
Sorry, I just want to know if anyone has gotten it to work on 11.0!
Then why didn't you ask in the NOOB THEAD POST instead of making a new topic? We have a SECTION FOR QUESTIONS LIKE THIS For a reason. So we don't need anyone else making them again over and over. I had asked at least 10 new people asking noob questions to PLEASE USE THE NOOB POST THREAD instead of just making new topics.
 

MsMidnight

part time fe modder
Member
Joined
Oct 12, 2015
Messages
1,753
Trophies
0
Location
kys
Website
camilla.hostfree.pw
XP
1,437
Country
Screw GF!

Emulators are better!
Again. GameFreak does not make the CIAs. Nintendo does. Please stop blaming Gamefreak as Nintendo makes the cias



And I'm sick of everyone being so freaking rude on this site! Good day!
And like I said before, you will not be missed
 
  • Like
Reactions: KunoichiZ

gnmmarechal

Well-Known Member
Member
GBAtemp Patron
Joined
Jul 13, 2014
Messages
6,038
Trophies
2
Age
25
Location
https://gs2012.xyz
Website
gs2012.xyz
XP
5,983
Country
Portugal
Does that work on 11.0? I really want to extract a save from my digital copy of Rhythm Thief
it does. Iirc, you may not even need the xmls and HBL 1.1.1 for that game. I'm not entirely sure though. Is Rhythm Thief a 9.6+ game?
 

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    NinStar @ NinStar: quanto is portuguese