Samurai Warriors 3

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by mrpinkeye, Mar 27, 2012.

  1. mrpinkeye
    OP

    mrpinkeye GBAtemp Advanced Fan

    Member
    713
    9
    Mar 26, 2011
    did anyone ever get it working?

    im in UK using cfg loader. tryed force 50 (do i need to if im in uk?) and video patch on, neither helped. always get black screen after save game file

    i know there are a lot of threads on it but theyre not helping! everyone either says bad dump or use the force 50/video patch fix
     
  2. Category

    Category Trainee Romhacker

    Member
    244
    15
    Jan 29, 2008
    Bournemouth
    No messing around. Worked using cIOS rev17 base 56. (I think)

    My TV can display NTSC, so don't have to mess with forcing video.
     
  3. mrpinkeye
    OP

    mrpinkeye GBAtemp Advanced Fan

    Member
    713
    9
    Mar 26, 2011
    im confused about the region and tv settings, i have a pal iso and a UK tv, i should be ok right?
     
  4. Category

    Category Trainee Romhacker

    Member
    244
    15
    Jan 29, 2008
    Bournemouth
    Like I said, worked fine for me. Just dropped the file on my HDD and it played. Maybe you have a bad dump, or should get the PAL version?
     
  5. Ryoku83

    Ryoku83 GBAtemp Fan

    Member
    324
    3
    Apr 14, 2011
    Canada
    There was a bad dumb of this game floating around. The rip I found works without issue.
     
  6. mrpinkeye
    OP

    mrpinkeye GBAtemp Advanced Fan

    Member
    713
    9
    Mar 26, 2011

    is it safe to assume the PAL version is the bad dump?