Sakura on CycloDS not loading videos

Discussion in 'CycloDS' started by Zarkz, Dec 26, 2008.

Dec 26, 2008
  1. Zarkz
    OP

    Member Zarkz GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    435
    Location:
    King Taco
    Country:
    United States
    I tried to play a south park episode on sakura, but an error popped up and in he logbuf.txt, this was shown
    Code:
    Start log file. topsector=3176383 size=4096byte
    AppName M3Sakura firmware Version 1.10
    May 30 2008 01:37:17 GMT+09:00
    ARM RVCT3.1 [Build 569]
    __current pc=0x02001284 sp=0x02803da0
    extmem: Not found extend memory.
    Shell_FAT_fopen_Data=/SYSTEM/M3SAKURA/M3SAKURA.DAT
    IRQ jump table.
    adr=0x1ff020c trig=1
    adr=0x1ff0260 trig=10000
    ----------
    Shell_FAT_fopen_LanguageInit=/SYSTEM/M3SAKURA/LANGUAGE.SET
    Setup default code page is '932'.
    Shell_FAT_fopen_Data=/SYSTEM/M3SAKURA/LANGUAGE/CHRGLYPH.932
    FreeMem=2953216byte
    mainloop.
    Shell_FAT_fopen_Data=/SYSTEM/M3SAKURA/LANGUAGE/MESSAGES.932
    Shell_FAT_fopen_Data=/SYSTEM/M3SAKURA/SPLASH.ANI
    Initialize random seed.
    extmem: Not found extend memory.
    Open setting file. [/SYSTEM/m3sakura/M3SAKURA.DAT]
    DataSectorIndex=3176399.
    Load settings.
    Setting load from file.
    Load launch data '/SYSTEM/m3sakura/LAUNCH.DAT'
    launch data load from '/SYSTEM/m3sakura/LAUNCH.DAT'.
    Add launch file. [CHECKD~1.NDS]
    Add launch file. [IMAGEV~1.NDS]
    Add launch file. [MOONSH~1.NDS]
    Add launch file. [MORNIN~1.NDS]
    Shell_FAT_fopen_Data=/SYSTEM/M3SAKURA/RESUME.DAT
    ResumeDataSectorIndex=3176407.
    Backlight set to 1.
    Shell_FAT_fopen_Data=/SYSTEM/M3SAKURA/SWAPFILE.$$$
    Plugin Read headers.
    prf data=0ÂÂ47645us
    Plugin Registed. (24x12byte)
    Check current path. [/Videos]
    finded. [/VIDEOS/]
    Set skin.
    SkinFile_Check(...);
    Shell_FAT_fopen_FullPath=/SYSTEM/SKINS/BLUE_M~1.SKN
    SkinFile_Close();
    extmem: TopAddr=ÂÂ0x0.
    extmem: TermAddr= 0x0.
    SkinFile_Open(...);
    Shell_FAT_fopen_FullPath=/SYSTEM/SKINS/BLUE_M~1.SKN
    Header size=0x1778
    Load color table. [colortbl.ini]
    FreeMem=2914304byte
    Set NextProc.
    FileExistsUnicode: Not find Unicode file item. [defaultn.nds]
    Allocated memory information.
    idx=0 adr=0x0212b648 size=384 locked.
    What does this mean?
     
  2. Nathan-NL

    Member Nathan-NL GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 15, 2008
    Messages:
    399
    Location:
    The Netherlands
    Country:
    Netherlands
    Since when is M3Sakura running on CycloDS Evolution?
     
  3. Zarkz
    OP

    Member Zarkz GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    435
    Location:
    King Taco
    Country:
    United States
    doesnt run roms, but u can use it as a media player
     
  4. mrSmiles

    Member mrSmiles mrSmiles {^_^}

    Joined:
    Oct 27, 2002
    Messages:
    1,322
    Country:
    Canada
    cracked version, only allows videos and audio, i believe some homebrew works also
     
  5. Zarkz
    OP

    Member Zarkz GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    435
    Location:
    King Taco
    Country:
    United States
    What he said, yes, some homebrew works, but no games
     
  6. mrSmiles

    Member mrSmiles mrSmiles {^_^}

    Joined:
    Oct 27, 2002
    Messages:
    1,322
    Country:
    Canada
    for your problem i have no idea, i can suggest you convert the video file again with lower quality settings or the same as before, you can also try re-installing sakura
     
  7. Pedobear

    Banned Pedobear Banned

    Joined:
    Nov 30, 2008
    Messages:
    165
    Country:
    United States
    Better yet, why aren't you using moonshell? Its garunteed to work.
     
  8. Zarkz
    OP

    Member Zarkz GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    435
    Location:
    King Taco
    Country:
    United States
    I like Sakura better, thats why
     
  9. Pedobear

    Banned Pedobear Banned

    Joined:
    Nov 30, 2008
    Messages:
    165
    Country:
    United States
    :l
    Fine, ill play this game.
    Whenever a homebrew on the cyclods does not work, I try 2 things ( not at the same time! ) Downgrade your sakura or firmware. If its the homebrew, use the older one (similar to my comicbookds predicament) or just forget it if you have to downgrade the firmware.
     

Share This Page