rune factory 2 problems

Discussion in 'Acekard' started by Cermage, Nov 30, 2008.

Nov 30, 2008

rune factory 2 problems by Cermage at 11:36 AM (1,285 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. Cermage
    OP

    Member Cermage GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    1,702
    Country:
    Australia
    this is the only game im having these issues with. everytime i save the game, turn the game back on and go to load. my save is always corrupted and the save gets deleted. this is annoying the hell out of me cause i cant get anywhere in the game. any idea? im using akaio 1.3b2 and ive tried playing it off both the flash and microsd of my rpg.
     
  2. Normmatt

    Member Normmatt Former AKAIO Programmer

    Joined:
    Dec 14, 2004
    Messages:
    2,135
    Country:
    New Zealand
    Try using gelu's loader or official loader and report back if the problem persists.
     
  3. delta123

    Member delta123 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 18, 2005
    Messages:
    569
    Location:
    Hyougo, Japan
    Country:
    Australia
    i'm having no problems with it on my RPG, with softreset enabled and AKAIO 1.3b2
     
  4. z.g

    Member z.g GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 21, 2007
    Messages:
    169
    Country:
    Latvia
    check save type for this game.
     
  5. Cermage
    OP

    Member Cermage GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    1,702
    Country:
    Australia
    just tried it. no dice. i just checked save type as well its set to auto/detect
     
  6. Normmatt

    Member Normmatt Former AKAIO Programmer

    Joined:
    Dec 14, 2004
    Messages:
    2,135
    Country:
    New Zealand
    Try setting the same type manually to "Eeprom - 512 kbit".
     
  7. z.g

    Member z.g GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 21, 2007
    Messages:
    169
    Country:
    Latvia
    check your rom.
     
  8. Cermage
    OP

    Member Cermage GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    1,702
    Country:
    Australia
    cool that seemed to fix it. and i got a new rom after second time the save got corrupted.
     

Share This Page