1. Anthony0000

    OP Anthony0000 Member
    Newcomer

    Joined:
    May 16, 2021
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    I have a problem with Retroarch, I installed all the Core I wanted to update them to the latest version but it doesn't work anymore I can't even see the Core installations too
     

    Attached Files:

    Clayton44333 likes this.
  2. Anthony0000

    OP Anthony0000 Member
    Newcomer

    Joined:
    May 16, 2021
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    Possible to help me to sort this out please
     
  3. Hiroshi21

    Hiroshi21 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 15, 2003
    Messages:
    277
    Country:
    United States
    Well, you can use the online updater to update assets, core list, etc, see if that works?
     
  4. Anthony0000

    OP Anthony0000 Member
    Newcomer

    Joined:
    May 16, 2021
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    I do them, don't walk

    I have already installed all Core with RetroArch PS4 r4 PKG
    Cores_Installer_r4 PKG
    But impossible to update all Core to the latest version of Retroarch even in Core Updater there is nothing

    I don't know why it doesn't work anymore

    in Retroarch I wanted to update them

    but nothing see the photos

    I'm on PS4 PRO 7.55

    Hope someone could help me solve this problem
     
    Last edited by Anthony0000, May 16, 2021
    Clayton44333 likes this.
  5. mightymuffy

    mightymuffy fatbaldpieeater
    Member

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    1,781
    Country:
    United Kingdom
    So the cores worked at first, but stopped when you tried to update them? Screen 3 says missing assets, have you tried to install them yet (I suspect this will definitely be needed if you're trying to update something)
    If you can't update assets (I'm not oh fay with RA on PS4) then deleting RA and trying again (this time don't try to update the cores) is probably your best bet..
     
  6. Anthony0000

    OP Anthony0000 Member
    Newcomer

    Joined:
    May 16, 2021
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    Cores_Installer_r4 PKG has installed all the Core but in Retroarch I cannot update them To the latest version even in Retroarch I do not see all the Cores in Core Updater However they are in the files in Data Retroarch

    This is the first time I have this problem

    Can't do anything if it doesn't work

    Maybe they've been hacked

    Can someone please test see if it works

    Hope someone would test and tell me if it works please I don't know if this is a problem in their server
     
    Last edited by Anthony0000, May 16, 2021
    Clayton44333 and Hologram like this.
  7. Hologram

    Hologram GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Nov 27, 2020
    Messages:
    423
    Country:
    United States
    Install core isntaller
    Run core isntaller so cores get installed
    Install retroarch

    Enjoy retroarch. Update assets/Update core info files is all you really need.
     
    Clayton44333 likes this.
  8. Anthony0000

    OP Anthony0000 Member
    Newcomer

    Joined:
    May 16, 2021
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    You can tell me how to do it I don't know if it will work

    It's not normal other people had the same problem the servers has been hacked

    And I can't even contact the developer

    Is there a new Retroarch or is it the same

    RetroArch_PS4_r4

    Everything you see in the photos is not working I forgot to mention it when I tested
     
    Last edited by Anthony0000, May 16, 2021
    Clayton44333 likes this.
  9. Anthony0000

    OP Anthony0000 Member
    Newcomer

    Joined:
    May 16, 2021
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    Hologram Can you explain to me how to stop having this problem please

    It doesn't work I still have the same problem
     
    Last edited by Anthony0000, May 16, 2021
    Hologram likes this.
  10. Hologram

    Hologram GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Nov 27, 2020
    Messages:
    423
    Country:
    United States
    1. r4 Core installer install it then run it to install cores
    2. r4 retroarch, install it

    Load retroarch and see if cores are showing before you do anything.
     
    Clayton44333 likes this.
  11. Anthony0000

    OP Anthony0000 Member
    Newcomer

    Joined:
    May 16, 2021
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    I always test the same problem
     
    Hologram likes this.
  12. Hologram

    Hologram GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Nov 27, 2020
    Messages:
    423
    Country:
    United States
    Have you uninstalled cores and retroarch then re-install again? Un-install then ftp in and delete any remnants before re-installation.

    [​IMG]
    [​IMG]
    Cores/Playlists/Artwork working.
     
    Last edited by Hologram, May 17, 2021
  13. Anthony0000
    This message by Anthony0000 has been removed from public view by Flame, May 17, 2021.
    May 17, 2021
  14. Hologram

    Hologram GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Nov 27, 2020
    Messages:
    423
    Country:
    United States
    -snip-

    No and don't ask for that as its against the rules. Its just ozone vs xmb, you can change in options.
     
    Last edited by Flame, May 17, 2021
  15. Anthony0000

    OP Anthony0000 Member
    Newcomer

    Joined:
    May 16, 2021
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    Yes but the problem is I can't even update them nothing is working it doesn't even appear
     
  16. Flame

    Flame Me > You
    Moderator

    Joined:
    Jul 15, 2008
    Messages:
    5,815
    still please dont ask for warez.

    im sure soon or later retroarch will get a update which fixes your problem.
     
  17. Anthony0000

    OP Anthony0000 Member
    Newcomer

    Joined:
    May 16, 2021
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    Last edited by Anthony0000, May 17, 2021
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Retroarch, nothing, works