Removing Twilight Hack.....

Discussion in 'Wii - Hacking' started by theweAve, Feb 23, 2009.

Feb 23, 2009

Removing Twilight Hack..... by theweAve at 4:43 AM (1,451 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. theweAve
    OP

    Newcomer theweAve Advanced Member

    Joined:
    Dec 30, 2008
    Messages:
    96
    Location:
    Oh-Hi-Oh
    Country:
    United States
    I have run into some issues with my Wii that has the Twilight Hack on it.

    My question, silly as it may sound; if I Format the Wii System Memory, will that erase the Hack & put my Wii back to basically when I bought it??

    Thanks

    *the*weAve*
     
  2. Tichinde925

    Member Tichinde925 Marth Ditto Money Match?

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    1,096
    Location:
    Warwick, Rhode Island
    Country:
    United States
    Just delete the save file. Thats all the twilight hack is.
     
  3. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    the Hack nor the channel as anything to do with your problems on the Wii I can assure you 100%
     
  4. theweAve
    OP

    Newcomer theweAve Advanced Member

    Joined:
    Dec 30, 2008
    Messages:
    96
    Location:
    Oh-Hi-Oh
    Country:
    United States
    Well then my issue is that I can't play my back ups anymore. I also can't install WAD's anymore, the cIOS Installer fails, IOS Downgrader fails.....I can't get anything to work except for playing my retail copy of the game.
     
  5. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    then you don't have a cIOS installed and you are either on 3.3 or 3.4, that's why nothing works, search for the pir8 guide Oct23rd FIX
     
  6. theweAve
    OP

    Newcomer theweAve Advanced Member

    Joined:
    Dec 30, 2008
    Messages:
    96
    Location:
    Oh-Hi-Oh
    Country:
    United States
    I am running 3.2 firmware.
     
  7. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    check with Any Title Deleter if you have IOS249 in there
    reformat and then put back in your apps into the SD
     

Share This Page