Hacking Reinand Wont Update from 10.7

shardie888

Well-Known Member
OP
Newcomer
Joined
Jan 4, 2016
Messages
59
Trophies
0
Age
23
XP
90
Country
I have been trying for a while now to update my Reinand Emunand on my new 3ds xl from 10.7 to the latest version but when i try to update it says An error has occurred Unable to update The system will now be restarted i can not use 3dsnus as my antivirus does not like the program
 

Davidosky99

Eevee :3
Banned
Joined
Jun 7, 2015
Messages
2,581
Trophies
0
Age
24
Location
Porto
Website
www.davidosky99.xyz
XP
1,159
Country
I have been trying for a while now to update my Reinand Emunand on my new 3ds xl from 10.7 to the latest version but when i try to update it says An error has occurred Unable to update The system will now be restarted i can not use 3dsnus as my antivirus does not like the program
ignore the antivirus, 3dnus is certainly not a virus
 
  • Like
Reactions: Koko-Kun

shardie888

Well-Known Member
OP
Newcomer
Joined
Jan 4, 2016
Messages
59
Trophies
0
Age
23
XP
90
Country
Just delete the reinand related stuff(boot.3dsx/arm9loaderhax.bin+reinand folder) and replace them with luma's boot.3dsx/arm9loaderhax.bin + luma3ds
Thanks will let you know how i get on :)

--------------------- MERGED ---------------------------

Just delete the reinand related stuff(boot.3dsx/arm9loaderhax.bin+reinand folder) and replace them with luma's boot.3dsx/arm9loaderhax.bin + luma3ds
Luma 3ds configuration what do i do?

--------------------- MERGED ---------------------------

Just delete the reinand related stuff(boot.3dsx/arm9loaderhax.bin+reinand folder) and replace them with luma's boot.3dsx/arm9loaderhax.bin + luma3ds
Thanks for your help i have it working but in system setting it says 10.7 but doesnt say emunand
 

shardie888

Well-Known Member
OP
Newcomer
Joined
Jan 4, 2016
Messages
59
Trophies
0
Age
23
XP
90
Country
You probably need a stronger wifi connection, or make sure you're not using TubeHax DNS or blocking Nintendo servers with your wifi connection.
My WiFi is strong I have the best internet in the country that is available I'm not blocking Nintendo servers with my WiFi connection gonna go check my DNS
 

shardie888

Well-Known Member
OP
Newcomer
Joined
Jan 4, 2016
Messages
59
Trophies
0
Age
23
XP
90
Country
Each time you try updating, see if the blue progress bar moves a little bit - it might be that you need to just update again and again until the blue bar makes it all the way to the end (each time it manages to download a little bit)
It makes it to the end then says an error has occurred No DNS either
 
Last edited by shardie888,

telon22

Well-Known Member
Member
Joined
Jun 28, 2014
Messages
282
Trophies
0
XP
451
Country
India
If usual method of updating doesn't work then
first make an emunand backup
then download the 11.0 upgrade pack from "that chaos site" or "that iso site" for new 3ds and according to your region
place all the upgrade files in "updates" folder then update with sysupdater(in emunand ofcourse)
 
Last edited by telon22,
  • Like
Reactions: shardie888

shardie888

Well-Known Member
OP
Newcomer
Joined
Jan 4, 2016
Messages
59
Trophies
0
Age
23
XP
90
Country
If usual method of updating doesn't work then
first make an emunand backup
then download the 11.0 upgrade pack from "that chaos site" or "that iso site" for new 3ds and according to your region
place all the upgrade files in "updates" folder then update with sysupdater(in emunand ofcourse)
Thanks :)
Anyone know how i should go about update also keep getting error failed to get CIA file info
 
Last edited by shardie888,

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    I @ idonthave: :)