RB2 and USB Loader

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Raziel5000, Apr 7, 2009.

Apr 7, 2009

RB2 and USB Loader by Raziel5000 at 7:34 PM (942 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. Raziel5000
    OP

    Member Raziel5000 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 23, 2008
    Messages:
    189
    Country:
    United States
    I have googled and can't find anything,, but is there a way to get RB2 to work with USB Loader? My wireless recievers stop working once RB2 loads from usb. any help would be great! Thanks in advance.
     
  2. Mb*

    Newcomer Mb* Member

    Joined:
    Jan 17, 2009
    Messages:
    45
    Location:
    Livingston, Scotland!!
    Country:
    United Kingdom
    by anychance was this a "backup" a certain 600 odd mb scrubbed backup?
     
  3. maarten66

    Newcomer maarten66 Member

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    17
    Location:
    The Netherlands, not Poland&#3
    Country:
    Poland
    Rock Band 2 is working for me with V3.2E and a PAL iso file. I play it with the Guitar Hero World Tour guitar controller. I remember reading somewhere that Rock Band 2 loading with USB Loader only works with Guitar Hero controllers.
     
  4. Robotic Earthlin

    Member Robotic Earthlin GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 9, 2006
    Messages:
    103
    Country:
    I'm in the same boat at you. Currently the USB loader cuts the power to all USB devices except the drive you're using.

    We'll probably have to wait until Waninkoko releases a version that supports multiple USB devices, and then wait for someone to modify the cIOS again to support Rock Band instruments.
     
  5. dtw_2005

    Newcomer dtw_2005 Member

    Joined:
    Feb 18, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    I believe that RB2 requires ios37 ... for the RB instruments. So, this probably won't work until someone makes a usb cios based on ios37. But i could be wrong.
     
  6. jimshabadoo

    Newcomer jimshabadoo Member

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    31
    Country:
    United States
    I'm playing RB2 with the Nyko Frontman wireless controllers and everything's working fine.
     

Share This Page