Rabbids Go Home "shake command" glitch...

Discussion in 'Wii - Hacking' started by maxdaling, Nov 9, 2009.

Nov 9, 2009
  1. maxdaling
    OP

    Newcomer maxdaling Advanced Member

    Joined:
    Sep 22, 2008
    Messages:
    60
    Location:
    Lpool
    Country:
    Canada
    Hey, I've been playing the game, at one point my wii froze up, and when I continue the game the rabbids are stuck doing the shake command action. The "dahh" attack or whatever. I've tried switching wii-motes, erasing the game sav.... etc. No avail. Anyone else? Seems like a bizarre glitch.... I've even tried on both PAL and USA versions.
     
  2. trades1981

    Newcomer trades1981 Member

    Joined:
    Oct 21, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    I have not had this issue so far. Played through three levels of the game.
     
  3. trades1981

    Newcomer trades1981 Member

    Joined:
    Oct 21, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    A question I have about this game is can you install the Wii Channel through the game safely? The game offers to create a channel fairly early on in the game and I chose not to, thinking it may not be safe to. I tried to create my own loading channel through Loadstructor, but there was an error for some reason, stating that the BNR(?) could not be extracted. Any thoughts would be helpful!
     

Share This Page