R4isdhc dual core

Discussion in 'NDS - ROM Hacking and Translations' started by darklycan51, Oct 13, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
Oct 13, 2012

R4isdhc dual core by darklycan51 at 12:03 AM (2,509 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. darklycan51
    OP

    Newcomer darklycan51 Newbie

    Joined:
    May 22, 2012
    Messages:
    6
    Country:
    Peru
    hey guys i bought a flashcard from r4isdhc.com which works on the 3ds 4.3.0
    which is the R4 SDHC dual core, now the problem is when i try to load Pokémon Black 2 it stays in a white screen and doesn't load
    i would like to know if you guys know how to fix that,
    i already downloaded 1 AP black 2 which stayed like that and i tried clean rom.

    also that flashcard uses wood 1.50.

    PD: in the website it says it supports black 2 (J) but i need the (U) version, i don't think it's hardware incompatibility so i guess it could be done by an anti piracy patch?.
     
  2. Rydian

    Member Rydian Resident Furvert™

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    You want this thread.
    http://gbatemp.net/topic/335210-pokemon-blackwhite-2-e-u-ap-thread/
     
  3. jimmyemunoz

    Member jimmyemunoz GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Feb 23, 2009
    Messages:
    1,958
    Location:
    Louisiana
    Country:
    United States
    Also, use the "DS Scene ROM Tool" to apply the patch to the new Pokemon games.
     
  4. darklycan51
    OP

    Newcomer darklycan51 Newbie

    Joined:
    May 22, 2012
    Messages:
    6
    Country:
    Peru
    ok i'll try that thanks guys. =P
    ---------
    if anyone here has the dual core cart here is my post with everything i found about and how to patch:
    http://bbs.r4isdhc.com/forum.php?mod=viewthread&tid=935&extra=page%3D1&page=4 (look at my comment , my nick is darklycan51).
     
  5. BryantMelendez

    Newcomer BryantMelendez Newbie

    Joined:
    Oct 13, 2012
    Messages:
    3
    I have a r4 card from http://www.r4i-sdhc.com/ and no other firmware work on it, everytime I try something new it shows a "?menu" on the screen. How do I fix this I want wood r4 but it doesnt work! :(
     
  6. jimmyemunoz

    Member jimmyemunoz GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Feb 23, 2009
    Messages:
    1,958
    Location:
    Louisiana
    Country:
    United States
    You can only use the official kernel from r4i-sdhc.com or RetroGameFan's kernel. "Wood" is a kernel, not a firmware.
     
  7. BryantMelendez

    Newcomer BryantMelendez Newbie

    Joined:
    Oct 13, 2012
    Messages:
    3
    it also says ?menu
     
  8. raulpica

    Supervisor raulpica With your drill, thrust to the sky!

    Joined:
    Oct 23, 2007
    Messages:
    10,672
    Location:
    _____________ PowerLevel: 9001
    Country:
    Italy
    http://gbatemp.net/topic/335210-pokemon-blackwhite-2-e-u-ap-thread/
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page