R4i-SDHC Not Working on 3DS

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by Lia, May 25, 2016.

  1. Lia
    OP

    Lia is this the real life

    Member
    1,501
    2,926
    Jan 29, 2016
    United Kingdom
    [​IMG] My flashcard.
    So I tried to run this on my 3ds with apache's twl cia, and it can launch the flashcard just fine, okay? But whenever I try to launch a game, it usually gets to a title screen, or sometimes not even that, before it gives me a white/black screen. This happens with every game I have, and the roms are not corrupt, as I tested the same roms on an acekard 2i my brother owned, and they worked fine. Can someone help here? Launching from ysmenu does not help and I don't believe there is an R4 Wood for this.
    I'm considering buying a new flashcard, but I don't really have the money. Also, if anyone has a YSMenu.dat which I can use in place of my R4.dat without it giving me a grey and black screen when I launch it, I would be very appreciative.

    Thanks
     
  2. Robz8

    Robz8 Coolest of TWL

    Member
    6,683
    2,825
    Oct 1, 2010
    United States
  3. Temarile

    Temarile (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧ A9LH ✧゚・: *ヽ(◕ヮ◕ヽ)

    Member
    1,132
    422
    Jan 7, 2016
    Netherlands
    It looks like your flashcard was never meant for the 3ds..
     
  4. shaneod

    shaneod GBAtemp Fan

    Member
    348
    254
    Mar 3, 2011
    @OP Does the same issue occur on a NDS or DSi?
    If this issue is 3DS-specific, maybe @Apache Thunder could help? :3
     
  5. Lia
    OP

    Lia is this the real life

    Member
    1,501
    2,926
    Jan 29, 2016
    United Kingdom
    Didn't have my glasses at the time o_o
    It has support for firmware version 5.0 and below
    This isssue does not occur on my nds or dsi.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    I told you, that doesn't work either.
     
  6. Robz8

    Robz8 Coolest of TWL

    Member
    6,683
    2,825
    Oct 1, 2010
    United States
    When did you tell me? Oh that's right, it was at the forwarder thread.