R4I problem

Discussion in 'R4 DS' started by grunt628, May 9, 2009.

May 9, 2009

R4I problem by grunt628 at 7:25 AM (1,425 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. grunt628
    OP

    Newcomer grunt628 Newbie

    Joined:
    May 9, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    Romania
    When i put my R4i in my DSi the DSi shuts down but sometimes it doesn`t but most of the time it does.Can someone please help me.The R4i doesn`t have a SDHC card in it and i want to buy one but i must assure my self that i don`t do a mistake. Thank you in advance.
     
  2. zuron7

    Member zuron7 RBYG

    Joined:
    Apr 6, 2009
    Messages:
    1,369
    Location:
    GPS not available in this area
    Country:
    India
    r4i is a big fake
    try formatting the sd card
     
  3. Frederica Bernkastel

    Member Frederica Bernkastel WebPerf and PWA advocate; @antoligy on Twitter

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    3,145
    Location:
    Hinamizawa
    Country:
    United Kingdom
    yeah. you made a big mistake spending $10 extra on a R4 clone (that to be honest is a fake anyway) when the AceKard 2i and the iTouchDS2 are cheaper and better.
     
  4. grunt628
    OP

    Newcomer grunt628 Newbie

    Joined:
    May 9, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    Romania
    holy s**t. I think im gonna cry:D.so there is nothing that i can do?
     
  5. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    why not buy acekard2i ?
     
  6. Maz7006

    Member Maz7006 iSEXu

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    3,622
    Country:
    Lebanon
    I'd like to help you with your R4i, but you are just going to run into more problems even if you get it working, like ROM compatibility etc etc. My advice is to throw it away, and get a iTouch2 or a Acekard2i. The R4i is a clone [​IMG]
     
  7. thecrash1973

    Newcomer thecrash1973 Advanced Member

    Joined:
    Feb 27, 2008
    Messages:
    92
    Country:
    United Kingdom
    I purchased an r4i for a friend, at first it wouldn't work correctly. So I made sure to replace all the system files correctly and it has worked perfectly ever since without any problems.
     
  8. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    thecrash1973,
    maybe you can be a little detail ?
    apparently many of them having trouble with r4i [​IMG]
     

Share This Page