r4i flashcart

Discussion in 'GBA - Flashing Hardware and Software' started by dawny32, Sep 7, 2009.

Sep 7, 2009

r4i flashcart by dawny32 at 9:11 PM (710 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. dawny32
    OP

    Newcomer dawny32 Newbie

    Joined:
    Sep 7, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    United Kingdom
    [​IMG] I have just put the update on my r4i card and when I put it in my dslite to install it won't work. The menu icon comes on the top screen but nothing on the bottom one to let me install does anyone know why. I can't use it in my DSi until I install on my dslite due to the dsi being a 1.4 version.
     
  2. Depravo

    Global Moderator Depravo Jaded curmudgeon

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    5,076
    Location:
    Purgatory
    Country:
    United Kingdom
    You have an R4i for your Gameboy Advance?
     
  3. InsanityToTheMax

    Newcomer InsanityToTheMax Advanced Member

    Joined:
    Aug 17, 2009
    Messages:
    68
    Location:
    You're soul...
    Country:
    Canada
    Lol...
    I think what he's trying to say it he's trying to install a 1.4 update to his r4i but when he put it in his dsl and then run the updater.nds file, it dosent work... and he can't do that in his dsi since its 1.4 versiono... [​IMG]
     

Share This Page