R4i firmware updater

Discussion in 'User Submitted News' started by Masterchamber, Aug 14, 2009.

Aug 14, 2009

R4i firmware updater by Masterchamber at 12:51 PM (3,433 Views / 0 Likes) 10 replies

  1. Masterchamber
    OP

    Newcomer Masterchamber Advanced Member

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    72
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    on www. r4i.cn they hav released r4i firmware updater. support DSi 1.4 firmware
    extract to microsd and run it in the r4i . don't power off while updating. thats wat it says on the site. done it but don't think i did it right. Help would be appreciated.
     
  2. Ryupower

    Member Ryupower Brood

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Messages:
    2,763
    Country:
    United States
    this may be for a different card, there are TOO manyy r4s type cards

    i think you need the NEW HARDWARE card(yes you need to BUY a new card)
    that have the new BOOTLOADER,

    or
    a Dsi that have under 1.4 so it can be booted (maybe a DSL/NDS can work)
    and run the update
     
  3. indask8

    Member indask8 New Member Forever

    Joined:
    Apr 19, 2007
    Messages:
    987
    Location:
    Look at the Flag...
    Country:
    France
    This R4i update is ONLY for R4i from R4i.cn

    Trying to update another R4i may result in a permanent brick.
     
  4. Hop2089

    Member Hop2089 Cute>Hot

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    3,810
    Country:
    United States
    Good lord every R4i clone on Earth has a fix but no Acekard2i fix yet. What's this world coming to?
     
  5. PettingZoo

    Member PettingZoo yesss

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    1,707
    Location:
    in the trap
    Country:
    Australia
    Ak2i is probably working on something to take away that Tak image?
     
  6. Quick-zeno

    Member Quick-zeno GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    151
    Country:
    Canada
    Team acekard is waiting for the other guys to go swimming first, so when the m3i gets updated then the acekard will.
    I Believe that tak image is a hostage so if nintendo attempts to block it, then they will block that game also, so nintendo is up shit creek. [​IMG]
     
  7. RupeeClock

    Member RupeeClock Colors 3D Snivy!

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    6,307
    Country:
    United Kingdom
    Huh, "Tak", "Team Acekard"
    I wonder if they did that on purpose?
     
  8. shakirmoledina

    Member shakirmoledina Legend

    Joined:
    Oct 23, 2004
    Messages:
    6,611
    Location:
    Dar es Salaam
    Country:
    Tanzania
    seems likely ^^
    i find this possible but still too shallow (in terms of fame) to be accepted yet
    r4 is the most known flashcart, it has to maintain that
     
  9. Masterchamber
    OP

    Newcomer Masterchamber Advanced Member

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    72
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    u guys rnt helping!!!!!!!!!!!! [​IMG]
     
  10. raing3

    Member raing3 CNET_Richard

    Joined:
    Apr 2, 2009
    Messages:
    529
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    Acekard 2i uses Danny Phantom, the EZ-Flash Vi uses Tak.
     
  11. Masterchamber
    OP

    Newcomer Masterchamber Advanced Member

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    72
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    wat about r4i omfg!!!!!!!!!!!!
     

Share This Page