R4DS SDHC

Discussion in 'R4 DS' started by kaddie3, Jun 10, 2012.

Jun 10, 2012

R4DS SDHC by kaddie3 at 6:12 AM (463 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. kaddie3
    OP

    Newcomer kaddie3 Newbie

    Joined:
    Jun 10, 2012
    Messages:
    3
    Country:
    Canada
    I really need help with this. I've been downloading tons of firmware and kernels from different sites and putting them into my Nintendo DS and it still says "Loading..." every damn time. Yes, I made sure I downloaded the exact firmware/kernels needed for the SDHC version, but all I ever run into is "Loading..." Can someone give me a version that would actually work on the R4SDHC? I've tried r4sdhc.com, r4ultra.com, I've tried just about everything and I've spent all day trying to fix it.
     
  2. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    The one printed on your cart.

    If that doesn't work, try some alternatives here.
    http://gbatemp.net/topic/277771-how-to-get-new-games-to-run/
     
  3. kaddie3
    OP

    Newcomer kaddie3 Newbie

    Joined:
    Jun 10, 2012
    Messages:
    3
    Country:
    Canada
    Yes, I've tried the one on my cart -_-". Also, the link you gave me doesn't help me because I can't even get my R4 to get past the "Loading..." screen. Thanks for trying to help, though.
     
  4. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    The link has many steps, which include alternative firmwares and where to get them.
     
  5. Luigi2012SM64DS

    Banned Luigi2012SM64DS G-old member

    Joined:
    Aug 27, 2011
    Messages:
    2,060
    Location:
    Minecrapt
    Country:
    Canada
    format your sd using the panasonic sd formatter 3.1
    duhh
     
  6. kaddie3
    OP

    Newcomer kaddie3 Newbie

    Joined:
    Jun 10, 2012
    Messages:
    3
    Country:
    Canada
    It's fine, I fixed it by installing the r4ultra firmware again. Thanks for the help guys.
     

Share This Page