R4DS Not Opening Folders???

Discussion in 'R4 DS' started by X3Flame, Mar 1, 2009.

Mar 1, 2009

R4DS Not Opening Folders??? by X3Flame at 12:13 AM (981 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. X3Flame
    OP

    Newcomer X3Flame Member

    Joined:
    Jan 1, 2009
    Messages:
    20
    Location:
    Under your Bed
    Country:
    Canada
    I just turned in my DS with and R4 in it and tried to open my Music and jEnesis Folders on the root of the card...


    However, They r not OPENING!!!! HELP PLZZZZ

    the error says : Music is not accessible. The request could not be performed because of an I/O device error.

    Note: My other folders open fine such as my Games folder.




    If anyone can help, a million virtual dollars to you.
     
  2. Wolvenreign

    Member Wolvenreign Transhuman Satanist Furry Technocrat

    Joined:
    Jul 7, 2008
    Messages:
    629
    Location:
    Indianapolis, IN
    Country:
    United States
    What are the details of your R4? What's it's brand name, what does it look like?
     
  3. twiztidsinz

    Member twiztidsinz Taiju Yamada Fan

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    4,981
    Country:
    United States
    Throw it into your PC and back up all the files.
    Format the card and copy them back over.
     
  4. X3Flame
    OP

    Newcomer X3Flame Member

    Joined:
    Jan 1, 2009
    Messages:
    20
    Location:
    Under your Bed
    Country:
    Canada
    I tried backing my files up but as soon as i click the Music folder, Data folder (For bunjalloo), and my lmp-ng folder (These arent opening), the thing just freezes and stops responding....... [​IMG] Help PLZ
     
  5. twiztidsinz

    Member twiztidsinz Taiju Yamada Fan

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    4,981
    Country:
    United States
    Sounds like its corrupted...
    I think you'll just have to format and start over.
     
  6. X3Flame
    OP

    Newcomer X3Flame Member

    Joined:
    Jan 1, 2009
    Messages:
    20
    Location:
    Under your Bed
    Country:
    Canada
    Ok. I formatted and everything is fine now...., Im just missing my Music folder [​IMG] but thanks to all of you that helped. [​IMG]
     

Share This Page