R4ds help?

Discussion in 'R4 DS' started by v1tje, Aug 15, 2008.

Aug 15, 2008

R4ds help? by v1tje at 9:59 AM (1,581 Views / 0 Likes) 12 replies

  1. v1tje
    OP

    Newcomer v1tje Member

    Joined:
    Jul 19, 2008
    Messages:
    26
    Country:
    Netherlands
    Hi there,

    II've just bought some new r4ds cards. I've also the old one and it works fine. The new r4ds card does not work. I've used the 1.18 firmware but it doesn't works. Can someone help my. I would apreciate it.

    Regards,
     
  2. TrolleyDave

    Former Staff TrolleyDave Philosolosophising

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    7,762
    Location:
    Wales, UK
    Country:
    United Kingdom
    Iis it a clone? R4DS-SDHC or R4DSIII?
     
  3. v1tje
    OP

    Newcomer v1tje Member

    Joined:
    Jul 19, 2008
    Messages:
    26
    Country:
    Netherlands
    It's the sdhc version.
     
  4. TrolleyDave

    Former Staff TrolleyDave Philosolosophising

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    7,762
    Location:
    Wales, UK
    Country:
    United Kingdom
    Then it's not a real R4. Check the box and you'll find the site to download the proper firmware for it. The official R4 firmware won't work.
     
  5. v1tje
    OP

    Newcomer v1tje Member

    Joined:
    Jul 19, 2008
    Messages:
    26
    Country:
    Netherlands
    where can i download that firmware?
     
  6. WelshLadGriff

    Newcomer WelshLadGriff Member

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    42
    Location:
    Wales
    Country:
    United Kingdom
    There's a link to the site on the box.
     
  7. Fun_Zephyr

    Member Fun_Zephyr GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 19, 2008
    Messages:
    320
    Location:
    Victoria
    Country:
    Australia
    There is no such thing as an official R4 SDHC - you have a clone and the official firmware will not work with it as far as I am aware. As where to get firmare that works with it that is the latest, I have no idea - sorry [​IMG]
     
  8. TrolleyDave

    Former Staff TrolleyDave Philosolosophising

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    7,762
    Location:
    Wales, UK
    Country:
    United Kingdom
  9. v1tje
    OP

    Newcomer v1tje Member

    Joined:
    Jul 19, 2008
    Messages:
    26
    Country:
    Netherlands
    thanks man. But i've have a another problem. The usrcheat.dat doesnet work is there a cheat file for that one?
     
  10. shakirmoledina

    Member shakirmoledina Legend

    Joined:
    Oct 23, 2004
    Messages:
    6,611
    Location:
    Dar es Salaam
    Country:
    Tanzania
    check out cheats.gbatemp.net
     
  11. TrolleyDave

    Former Staff TrolleyDave Philosolosophising

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    7,762
    Location:
    Wales, UK
    Country:
    United Kingdom
    ^^^ what he said!
     
  12. v1tje
    OP

    Newcomer v1tje Member

    Joined:
    Jul 19, 2008
    Messages:
    26
    Country:
    Netherlands
    Yeah, but the cheat for de sdhc version doesnt work. its realy strange.
     
  13. TrolleyDave

    Former Staff TrolleyDave Philosolosophising

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    7,762
    Location:
    Wales, UK
    Country:
    United Kingdom
    That's because it's a crappy clone that was created to steal your cash rather than work well. Try using the usrcheat.dat file from the GBAtemp Cheat center.
     

Share This Page