R4 SDHC Not working on DS

Discussion in 'GBA - Flashing Hardware and Software' started by spidy08, Dec 20, 2008.

Dec 20, 2008

R4 SDHC Not working on DS by spidy08 at 3:59 PM (1,383 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. spidy08
    OP

    Newcomer spidy08 Newbie

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    Hi,

    I just bought this at RealHotStuff.com, came with a 2GB SD card.

    I went and downloaded English-1.25.rar, extract it and moved all the files over to the SD card, copy a game over... all I see when I turn it on is a white screen.... once in a while it get pass that and it get stuck in the black loading screen, But most of the time its just freeze on the white screen.

    I've tried this with version 1.22 - 1.25 even with another 4GB SDHC card.... nothing is working.

    Any ideas?

    Thanks.
     
  2. Upperleft

    Member Upperleft Namcoholic

    Joined:
    Aug 15, 2007
    Messages:
    1,049
    Country:
    United Arab Emirates
    It's fake [​IMG] so no wonder it won't work
    and this is supposed to be in the DS section
     
  3. spidy08
    OP

    Newcomer spidy08 Newbie

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    Sorry.. I'll move it over.
     
  4. Reaper

    Member Reaper Tͩ͒ͥ̈́ͧ̓͑̆̂

    Joined:
    Oct 14, 2008
    Messages:
    1,258
    Country:
    United States
    Yeah, don't expect fakes to work, sorry.
     

Share This Page