r4 original question

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by Riku powa, Jul 26, 2011.

Jul 26, 2011

r4 original question by Riku powa at 8:02 PM (709 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. Riku powa
    OP

    Newcomer Riku powa Member

    Joined:
    Oct 7, 2009
    Messages:
    17
    Country:
    Italy
    Hi guys, i have a strange question for you.
    What happens if i insert an original R4 DS/DSLITE in a 3DS before/after an update?
    I know it won't work, but i'm just curious if the 3DS detect the flashcard and record that i have used a flashcard or will do nothing?
    Because i want to try it without any reason, but i'm kinda scared about future problem i could have (Brik? Wifi Ban?).

    Thanks And have a good day!
     
  2. AlanJohn

    Member AlanJohn くたばれ

    Joined:
    Jan 6, 2011
    Messages:
    3,425
    Location:
    Canada,New Jersey
    Country:
    Ukraine
    The 3DS wont record any information since it wont even detect the R4.
     
  3. Riku powa
    OP

    Newcomer Riku powa Member

    Joined:
    Oct 7, 2009
    Messages:
    17
    Country:
    Italy
    Oh so even if i insert it in i won't have problems?
    Thanks [​IMG] i was just curious about that.
     
  4. AlanJohn

    Member AlanJohn くたばれ

    Joined:
    Jan 6, 2011
    Messages:
    3,425
    Location:
    Canada,New Jersey
    Country:
    Ukraine
    You can insert it anywhere you want.
    The 3DS has no clue its even in it.
     

Share This Page