R4 connect to Wii?

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by VBKirby, Nov 11, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
Nov 11, 2008

R4 connect to Wii? by VBKirby at 12:54 AM (1,975 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. VBKirby
    OP

    Member VBKirby GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Messages:
    259
    Location:
    British Columbia
    Country:
    Canada
    I'm thinking of getting the Pokemon Ranch WiiWare "game" to use as a storage system for my DS pokemon. What I'm wondering is will the R4 connect to Pokemon Ranch, and if it can, will the Wii consider that to be a mod and lock me out of the shop channel?
     
  2. jalaneme

    Member jalaneme Female Gamer

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    6,247
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    no, only the cyclo ds has wii to ds connectivity.
     
  3. DarkLG

    Member DarkLG Wow One Shiny Ribbon!!!!

    Joined:
    Jun 21, 2007
    Messages:
    1,401
    Location:
    Indiana
    Country:
    United States
    Ya R4 can'r connect to it since well R4 sucks.
     
  4. VBKirby
    OP

    Member VBKirby GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Messages:
    259
    Location:
    British Columbia
    Country:
    Canada
    Rats. Oh well, I'm glad I asked first.
     
  5. Toni Plutonij

    Former Staff Toni Plutonij *has TrolleyDave & tiny p1ngy on moderating shelf!

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    8,153
    Location:
    Depths of Nuclear powerplant
    Country:
    Croatia
    You got your answer [​IMG]

    Topic Closed!
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page