Quick ? With MadWorld

Discussion in 'Wii - Hacking' started by musicman61554, Mar 13, 2009.

Mar 13, 2009

Quick ? With MadWorld by musicman61554 at 2:11 AM (1,088 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. musicman61554
    OP

    Member musicman61554 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 9, 2008
    Messages:
    217
    Location:
    Illinois
    Country:
    United States
    I have MadWorld working, also I have seen this a couple of times, anyways when you get to the bull part the game freezes, any clue what we do. I havent found an answer. Just curious if there were any save files out there all ready.
     
  2. WalkerD

    Member WalkerD GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Messages:
    192
    Country:
    Canada
    What did you burn it onto? Also it may just be a bad burn, try imgburn on 4x.
     
  3. priapism

    Member priapism GBAtemp Fan

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    374
    Country:
    United States
    that happened to me one time and after i rebooted everything was fine.

    it actually happens to me a lot the very first time i play a new game. it is kind of weird.

    it happened with CoD:WaW one time and then it was fine and it happened with De Blob one time and then it was fine. it is like my Wii has to get the hiccups out the first time it reads a game and then it fixes itself.

    if you are getting constant freezes at the same part of the game, i can't really help. sorry.
     
  4. musicman61554
    OP

    Member musicman61554 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 9, 2008
    Messages:
    217
    Location:
    Illinois
    Country:
    United States
    OK, I did burn it with imgburn at 4x. I havent tried numberous times though. I will go through again within the next few hours and hopefully it works. This game rocks. I love it
     
  5. kikoolol

    Newcomer kikoolol Advanced Member

    Joined:
    Mar 15, 2008
    Messages:
    64
    Country:
    United States
  6. WalkerD

    Member WalkerD GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Messages:
    192
    Country:
    Canada
    Did you burn it onto a DVD-R? or +R?
     
  7. musicman61554
    OP

    Member musicman61554 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 9, 2008
    Messages:
    217
    Location:
    Illinois
    Country:
    United States
    Hey kikoolol, if my game freezes again I will use that. Thank you very much. I got it downloaded. Oh I used DVD-R Verbatim, they are the best
     
  8. bugaveli

    Banned bugaveli Banned

    Joined:
    Dec 7, 2008
    Messages:
    664
    Location:
    In a remote place
    Country:
    United States
    I had the same problem. I dl'ed the game and tested it lstnight and got past the bull, but had to shut it off to leave. I tried it again today and it freezes after the bull cutscene. retried and itr worked fine
     
  9. musicman61554
    OP

    Member musicman61554 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 9, 2008
    Messages:
    217
    Location:
    Illinois
    Country:
    United States
    Yea I just had to do it again I have past 3 more levels after that one and it has not froze. Once again, BADASS GAME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     

Share This Page