Quick question

Discussion in 'M3 Adapter' started by Silent Xenocide, Sep 1, 2009.

Sep 1, 2009

Quick question by Silent Xenocide at 6:58 PM (669 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. Silent Xenocide
    OP

    Newcomer Silent Xenocide Member

    Joined:
    Aug 14, 2007
    Messages:
    12
    Country:
    Canada
    I'm planning on buying a Japanese DSi, if I do, and purchase a M3i off a North American site, would it work in my Japanese DSi?
    Thanks.
     
  2. Arizato

    Member Arizato Memento Mori

    Joined:
    Jun 1, 2009
    Messages:
    489
    Country:
    Sweden
    Yeah, i think it would work [​IMG]
     
  3. Zantom07

    Newcomer Zantom07 Advanced Member

    Joined:
    Jul 30, 2009
    Messages:
    84
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    It should work, but don't quote me if it doesn't.

    I only have one question to ask you, Why a Japanese DSi and not an American one?
     
  4. Silent Xenocide
    OP

    Newcomer Silent Xenocide Member

    Joined:
    Aug 14, 2007
    Messages:
    12
    Country:
    Canada
    Well, mainly because DSi software will not be region free.
     

Share This Page