Question about the GBA pak

Discussion in 'M3 Adapter' started by d3td, Dec 24, 2009.

Dec 24, 2009

Question about the GBA pak by d3td at 2:18 PM (644 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. d3td
    OP

    Newcomer d3td Member

    Joined:
    Feb 27, 2009
    Messages:
    27
    Country:
    United States
    I got the gba expansion pack and wanted to try the built in emulators.
    The box says that it has emulators for NES,SNES,GB SMS & PCE.

    I tryed running games for each of those consoles(i put them in the GBA folder) but only a nes rom worked and the rest either got a blackscreen or didnt boot at all.

    How do i get the other built-in emulators to work?
     
  2. Ultralex

    Member Ultralex GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 18, 2009
    Messages:
    334
    Country:
    Germany
    Use other emus,these suck.
    THe snes roms need to be in *.snes format,did you ever see some like that?
    I didn't.
     
  3. d3td
    OP

    Newcomer d3td Member

    Joined:
    Feb 27, 2009
    Messages:
    27
    Country:
    United States
    Okay but i want to try the built-in emulators.
    Could i get some info on them?

    Did anyone else get them to work? because only the nes emu booted a game and the others didnt(either a black screen once booted or doesnt boot at all)
     

Share This Page