Question About Starfall

Discussion in 'Wii - Hacking' started by funnystory, Mar 15, 2009.

Mar 15, 2009

Question About Starfall by funnystory at 1:55 AM (452 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. funnystory
    OP

    Banned funnystory Banned

    Joined:
    Sep 20, 2008
    Messages:
    1,472
    Country:
    United States
    Hey guys i am new to these forums and i have a quick question about starfall.Ok so here is the deal.I installed starfall with the recovery menu and remove rescue menu diagnostics.Now i want to add skip disk update.How would i go on in doing so?Do i just load starfall like i did the first time to install it? I need to do this so i can play Pal games on my ntsc wii.
     
  2. innercy

    Member innercy GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 22, 2006
    Messages:
    745
    Country:
    enable Skip disc update check
     
  3. BIG MOE

    Member BIG MOE ๔*๖ LORD BIG MOE ™

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    1,253
    Location:
    Wiiland Hills
    Country:
    Syria
    just run it again and choose the hacks again you want to install cause Starfall will erase all hacks and install it again [​IMG]
     
  4. funnystory
    OP

    Banned funnystory Banned

    Joined:
    Sep 20, 2008
    Messages:
    1,472
    Country:
    United States
    thanks man it worked,how do you +rep?
     

Share This Page