Problem with Green Day Rock Band...

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Friendsxix, Jun 22, 2010.

Jun 22, 2010
  1. Friendsxix
    OP

    Member Friendsxix GBATemp's Autistic Pikachu

    Joined:
    May 6, 2008
    Messages:
    140
    Location:
    Best Hemisphere
    Country:
    United States
    When I start it It freezes on the MTV Logo, even when I Insert the real game. It freezes at the same spot when started from USB Loader GX too.
    I have cIOS 249, 222, 223 and 250 Installed.
    I Also have DARKCORP 1.0 Installed (Was Upgraded from cIOSCORP 1.5).
    Can someone help?
     
  2. jpref

    Newcomer jpref Advanced Member

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    76
    Country:
    Canada
    too me a bit to get it working.
    1. update all ios's with pimp my wii.
    2. install hermes version 5 cios as 222 default base.
    3 . load with usb loader (i use wiiflow 2.0), for some reason it crashes if i used cios 223 (merged 37)
    5. give er
     
  3. Friendsxix
    OP

    Member Friendsxix GBATemp's Autistic Pikachu

    Joined:
    May 6, 2008
    Messages:
    140
    Location:
    Best Hemisphere
    Country:
    United States
    I'm not Installing Pimp my Wii... and cIOS Won't help when the REAL GAME Doesn't work -_-
    uLoader Doesn't help either :|
     
  4. Friendsxix
    OP

    Member Friendsxix GBATemp's Autistic Pikachu

    Joined:
    May 6, 2008
    Messages:
    140
    Location:
    Best Hemisphere
    Country:
    United States
    Can anyone help me? [​IMG]
     
  5. Friendsxix
    OP

    Member Friendsxix GBATemp's Autistic Pikachu

    Joined:
    May 6, 2008
    Messages:
    140
    Location:
    Best Hemisphere
    Country:
    United States
    Bump? :|
     
  6. damysteryman

    Member damysteryman I am too busy IRL these days...

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    1,182
    Country:
    Antarctica
    That's strange...

    The legit disc is failing too?!?

    Hmmm...

    Are you loading it via disc channel?
    If so, maybe try reinstalling a clean IOS56 (AFAIK GD:RB uses IOS56) using DOP-Mii and then retry the legit disc?

    If it still fails, then you may have a big problem.

    If it works fine, try reinstalling DARKCORP and then test it again.

    I'm assuming you are using a USA GD:RB on a USA Wii, yes?
     
  7. Friendsxix
    OP

    Member Friendsxix GBATemp's Autistic Pikachu

    Joined:
    May 6, 2008
    Messages:
    140
    Location:
    Best Hemisphere
    Country:
    United States
    Sorry for Long Reply.
    When I Tried this, my Wii WAS US (Is now Region Changed to 4.2E :3)
    I tried a Clean IOS 56, Still Same thing...
    I wonder what's wrong :|
    EDIT: After I tried it with 4.2E It starts.
     
  8. DJPlace

    Member DJPlace P!ssed OFF Pyscho of GBA!!

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Messages:
    4,480
    Country:
    United States
    are you using the pal region that may be the problem maybe?
     
  9. rAiN mAn 2o0o

    Member rAiN mAn 2o0o GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 21, 2009
    Messages:
    179
    Country:
    United States
    this game works fine for me with hermes CIOS v4 (38 merge 37 installed at 222)


    a bit of advice... take it or leave it... don't waste your time with darkcorp
     
  10. terminal_illness

    Member terminal_illness Dark Hadou Master

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Messages:
    746
    Location:
    Canada! Mah Fukas!
    Country:
    Canada
    use hermes 223 v5 base 37 and either wiiflow or uloader.
     

Share This Page