Problem with bust a groove

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by Manigoldo, Feb 11, 2012.

Feb 11, 2012

Problem with bust a groove by Manigoldo at 2:05 PM (716 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. Manigoldo
    OP

    Newcomer Manigoldo Newbie

    Joined:
    Feb 11, 2012
    Messages:
    2
    Location:
    Ys
    Country:
    Italy
    I wanted to play the amazing bust a groove (the music is awsome), but the game has some frame skipping, and the game goes out of sync with the music, making it hardly playable and not ejoyable at all. I'm using 6.60 pro-b, is there something I can do?
     
  2. Majorami

    Banned Majorami Banned

    Joined:
    Nov 21, 2011
    Messages:
    387
    Country:
    United States
    Lemme break it down. Badoopop- uhhh chickuh chickuh chickuh chickuh chickuh chickuh uhh uhhh chickuh chickuh uhh uhh chickuh chicku chippy chippy yow chippy chippy pow chickuh whut chickuh uhh.... Yeeaahh....

    And that my friend is how you bust a groove. I hoped this answered all your questions.
     
  3. DJPlace

    Member DJPlace P!ssed OFF Pyscho of GBA!!

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Messages:
    4,486
    Country:
    United States
    i'm not expert at this... but i'm wondering if your game you got from a website or did you make a legit copy from the disc then put it on your psp. also the above poster's a troll.
     
  4. Manigoldo
    OP

    Newcomer Manigoldo Newbie

    Joined:
    Feb 11, 2012
    Messages:
    2
    Location:
    Ys
    Country:
    Italy
    I had my copy, but it's a badly scratched cd, and I thought that that was the problem, but even with other images I had the same problem (and I took 2 or 3 of them).
     
  5. xist

    Member xist ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    5,861
    Country:
    United Kingdom
    Did you try 4.01 pops?
     

Share This Page