Problem update, cant' access anything now...

Discussion in 'Wii - Hardware, Devices and Utilities' started by The Stig, Mar 30, 2009.

Mar 30, 2009
  1. The Stig
    OP

    Newcomer The Stig Newbie

    Joined:
    Apr 9, 2008
    Messages:
    7
    Country:
    Philippines
    My wii was on 3.3E.
    The other i wanted to play madworld: you have to install update to play...
    Note: The game is european version

    After 8hours the update is not yet finish.. [​IMG] it blocked at around 99% for a long long time.
    So I had no choice thatn to turn off the wii, now I can't access the data, setup menu, and I can't acces anything aside form the wii menu...

    Should my wii rip or someone has a solution?

    Thanks
     
  2. kixbat

    Newcomer kixbat Newbie

    Joined:
    Mar 12, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    do you have the same region as your Game and your Wii?
     
  3. The Stig
    OP

    Newcomer The Stig Newbie

    Joined:
    Apr 9, 2008
    Messages:
    7
    Country:
    Philippines
    Game and Wii are same region: euro
     
  4. Captin

    Newcomer Captin Advanced Member

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    75
    Country:
    United Kingdom
    Weird my Wii is 3.2E and madworld plays fine.
     
  5. The Stig
    OP

    Newcomer The Stig Newbie

    Joined:
    Apr 9, 2008
    Messages:
    7
    Country:
    Philippines
    Let's make it simple:

    Since the wii update didnt work: what are the solutions to go back to the previous version?
    If the wii is brick or semi brick, what can i do?
     

Share This Page