Problem streaming audio in MPlayer-Wii

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by rudedoggx, Nov 17, 2008.

Nov 17, 2008
  1. rudedoggx
    OP

    Member rudedoggx GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 15, 2008
    Messages:
    122
    Country:
    United States
    Hey, I just tried to listen to a few audio streams using MPlayer 0.07 and it doesn't seem to be working. I'm sure I (hopefully) edited the mplayerwii.conf file properly and have my network connection properly configured as well. Any ideas?

    edit: Just tried on versions 0.02-0.06, doesn't work on those either.
     
  2. djdynamite123

    Banned djdynamite123 Master Of Hardcore!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    3,791
    Location:
    Redcar, England UK
    Country:
    United Kingdom
    it does work, just put the correct link to stream to, and it wil stream radio stations etc.
     
  3. rudedoggx
    OP

    Member rudedoggx GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 15, 2008
    Messages:
    122
    Country:
    United States
  4. djdynamite123

    Banned djdynamite123 Master Of Hardcore!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    3,791
    Location:
    Redcar, England UK
    Country:
    United Kingdom
  5. rudedoggx
    OP

    Member rudedoggx GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 15, 2008
    Messages:
    122
    Country:
    United States
    Yeah, I like Gabba [​IMG] But I still can't get this to work.
     
  6. djdynamite123

    Banned djdynamite123 Master Of Hardcore!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    3,791
    Location:
    Redcar, England UK
    Country:
    United Kingdom

Share This Page