Problem Loading GC Game

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by luigirez1, Sep 21, 2010.

Sep 21, 2010

Problem Loading GC Game by luigirez1 at 4:19 AM (706 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. luigirez1
    OP

    Newcomer luigirez1 Member

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Messages:
    12
    Location:
    Tigard
    Country:
    United States
    After steping on kirby air ride, i was glad i made a backup. I put it in and open the disc channel, gamecube logo comes up and I press start then my tv says no signal and my wii reboots. Whats wrong? [​IMG] With super mario galaxy 2, I need to use Gecko OS to bypass the system update.
     
  2. person66

    Member person66 If it isn't edited, it isn't a true person66 post

    Joined:
    Jun 16, 2009
    Messages:
    1,110
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    You have a patched mios with disk channel support? I'm guessing the game is the right region and everything seeing as it's a backup. Try using neogamma r9 to load it, see if the same thing happens
     
  3. DarkShadow96

    Member DarkShadow96 LA96£

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    694
    Location:
    MTL
    Country:
    Canada
    Try using a loader like what person66 said. Neogamma R9(recommended) or GC Loader.
     
  4. luigirez1
    OP

    Newcomer luigirez1 Member

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Messages:
    12
    Location:
    Tigard
    Country:
    United States
    I have tried neogamma r9, gcbackuploader, and a few others. [​IMG] i used darkcorp 1.1 to enable disc channel support. I tried patching the mIOS again but it gives me the error: hash bad. [​IMG] [​IMG] [​IMG]

    Update: I used cMIOS Installer rev 5 and installed v10 and it work again! Something must have been corupted. Now works in all loaders!
     

Share This Page