Hacking Probably the millionth topic about Monster Hunter Tri

blahman179

New Member
OP
Newbie
Joined
Dec 2, 2010
Messages
3
Trophies
0
XP
1
Country
United States
I'm past the BEEEEEP of Death, but I have a new problem.

I did the whole hermes'ios 236 with ios222/223 thing, merged 38/37 and the other one, (forgot what but it's something with ios60.)

I used both Loader GX and uLoader, and I get the same problem:

It starts, Strap screen comes up, then goes to the CAPCOM logo, then just sits at a black screen.

My Wiimote doesn't D/C, and I can't goto the home menu, (displays little crossed out home button.)

I have firmware 4.2.

I can use the loaders and NeoGamma with EVERY other back-up, just not this.

Does anyone have a solution?

Edit: Forgot to mention, I do select either ios222 or 223 in both of the configs, neither work.

Thanks in advance.
 

blahman179

New Member
OP
Newbie
Joined
Dec 2, 2010
Messages
3
Trophies
0
XP
1
Country
United States
Just an absolute wealth of help here...

This just sucks
hate2.gif
 

smartybones

Member
Newcomer
Joined
Nov 14, 2008
Messages
17
Trophies
0
XP
72
Country
United States
blahman179 said:
Just an absolute wealth of help here...

This just sucks
hate2.gif

you said it all in your title,,,,

the info is all here already.... use the search and find it.

I dont mind helping anyone, but help yourself first.... and drop the attitude...
lecture.gif
 

blahman179

New Member
OP
Newbie
Joined
Dec 2, 2010
Messages
3
Trophies
0
XP
1
Country
United States
WalkerOfTheDay said:
blahman179 said:
Just an absolute wealth of help here...

This just sucks
hate2.gif

Yeah it sure does, for you that is.

The game works fine for me ! Yay !

Nice attitude dude.

Whatever.

You obviously don't know what to do.

Oh, and talk about attitude, "yay."

Way to be a smug asswipe.

Feel free to remove the topc, ban me, w/e.

I'm done with forums populated with over sensitive little beasts.

edit: Oh, use the search, brilliant!

and uh, you don't think I tried that first BEFORE even signing up here?
 

ThePowerOutage

The Lord of the Flyes
Member
Joined
Mar 23, 2009
Messages
813
Trophies
0
Location
Vallhallah
XP
267
Country
Alt dol might help.

Drop the attitude. We spend our free time doing this you know.
Be grateful for what you got.
I challenge you to find a better site with a better community. BTW, read the rules. Binning isn't allowed.
 

ThePowerOutage

The Lord of the Flyes
Member
Joined
Mar 23, 2009
Messages
813
Trophies
0
Location
Vallhallah
XP
267
Country
Can't believe I'm helping you but:
Make sure to use Hermes v4 installer
If you have v5 just overwrite it with the v4 installer
or use Anytitle deleter to remove ios 222 & 223
Make sure to install the ios's with ios38 merged to 37
-USB Loader GX
1. usb loader gx 929 wad
2. vidtv patch on
3. 002 fix to yes
4. ios 223

Courtesy of HippyFreak
 

RetroHero

Active Member
Newcomer
Joined
Jun 19, 2009
Messages
34
Trophies
0
XP
93
Country
This is what works for me. Try this.

have hermes v4 223 37/38 merged installed
have cios 249 rev20 installed base 57 (any base should be fine but this is my set up and you might want to copy my settings)

Load cfg loader 61b with 249 rev20 base 57
then load monster hunter tri with 223

And it should work. Mine does

I am on system menu 3.3 but that shouldn't matter.

If it still doesn't work doing that tell me and I will do a systemcheck on my wii maybe you need an ios from dopmii???? I'll let you know what I have if you need it.

It may seem weird to load 249 cfg then do 223 for MH3 but that is what works for me. Call of duty black ops won"t load unless I do the same thin (except it is 224 base 57)
 

WalkerOfTheDay

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 10, 2008
Messages
848
Trophies
0
XP
54
Country
Netherlands
Whatever.

You obviously don't know what to do.

You're right. That's why I got it working. I obviously have no idea what I'm doing.

Oh, and talk about attitude, "yay."

Well.. that was merely a reaction to your rude posting.

Way to be a smug asswipe.

Well. It takes one to know one you know.

I'm done with forums populated with over sensitive little beasts.

We're not over sensitive. It's just not very nice to complain how it suck that you're not getting help.
People on these forums do have lives you know.
Attitude like that won't get you anywhere. If you had just given your topic a friendly bump no one would have said a thing.

edit: Oh, use the search, brilliant!

It really is.

and uh, you don't think I tried that first BEFORE even signing up here?

Well... you didn't do a really good job I think.

Feel free to remove the topic, ban me, w/e.

That doesn't seem neccesary to me. This is a great forum and with a friendly attitude you can get a lot of help here.
So stick around and play nice.
 

You may also like...

General chit-chat
Help Users
    The Real Jdbye @ The Real Jdbye: it's annoying