1. silly_z45

    OP silly_z45 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 13, 2008
    Messages:
    80
    Country:
    i just refreshed and the acekard and cyclo prices have increased.

    a little sad but cyclo is still cheapest on the market i think, especially with the discounts.
     
  2. Ace Gunman

    Ace Gunman ~••Lucky҉Shot••~
    Former Staff

    Joined:
    Apr 17, 2003
    Messages:
    6,385
    Country:
    Canada
    Is it possible that you chose one of the bundling options, or that you changed currencies? The prices haven't changed, I can assure you. [​IMG]
     
  3. Forstride

    Forstride The rudder moves when I turn the wheel
    Member

    Joined:
    May 6, 2008
    Messages:
    2,763
    Country:
    United States
    Nope, they didn't increase for me. Like Ace said, you probably just changed currencies. :yayshoptemp:
     
  4. silly_z45

    OP silly_z45 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 13, 2008
    Messages:
    80
    Country:
    why sir you are right. (i think)

    the currency has indeed changed my bad.


    EDIT: also i don't want to make another topic for this,
    for the people running the site how about with info on the memory cards you include what class they are?


    [​IMG] whether shipping takes forever or not you'll be getting 2 purchases of the supercard 2.
     
  5. iamthemilkman

    iamthemilkman GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    446
    Country:
    United States
    How do you get the "discount"? I read about it on the front page, but I don't see it showing up in my cart.
     
  6. tj_cool

    tj_cool Site dev
    Supervisor

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    10,047
    Country:
    Belgium
    see the stickied topics
     
  7. zeromac

    zeromac Finally reached 1000 posts EXACTLY
    Member

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    2,193
    Country:
    Thats odd, they changed for me too, the dingoo was 86$ but now its 100$ :S
    How did my currency change, i don't even have a account there!
     
  8. Costello

    Costello Headmaster
    Administrator

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    13,895
    it detects the currency based on your geographical location, i think...
    but the detection system might not be very reliable ?
     
  9. Advi

    Advi GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    1,143
    Country:
    United States
    Dollars are used in more than one country, it might be switching between Australia and America or something
     
  10. zeromac

    zeromac Finally reached 1000 posts EXACTLY
    Member

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    2,193
    Country:
    Haha maybe, its probably a technical error [​IMG]
    You guys might wanna fix that cos its really not motivating when buying something and see it rise 20$ when you refreash the page [​IMG]
    I don't have a account with shoptemp yet either ^^''
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - change, Price,