preloader problem

Discussion in 'Wii - Hacking' started by gd6noob, Feb 9, 2009.

Feb 9, 2009

preloader problem by gd6noob at 1:10 AM (1,095 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. gd6noob
    OP

    Newcomer gd6noob Advanced Member

    Joined:
    Jul 16, 2008
    Messages:
    56
    Country:
    Canada
    i have the softmii package and im at the point where when i setup preloader i cant see where it says to skip updates and all no copy it just has Move Disc Channel.. is there something wrong with the preloader or the softmii package i got?

    i did do the AnyRegionChanger thing that the doc says that came with softmii about the Special Starfall Type Hacks.. will this stop the updates?
     
  2. gd6noob
    OP

    Newcomer gd6noob Advanced Member

    Joined:
    Jul 16, 2008
    Messages:
    56
    Country:
    Canada
    hmm nm

    i have softmii working nicely.. it plays PAL games nicely, i just tired a couple


    mods cam close this thread
     
  3. ash2525

    Newcomer ash2525 Member

    Joined:
    Jan 29, 2009
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    do not feel that you are the only one thet has this problem i do to!
    Are you running 3.3? i am! I will post to this topic if i find anything out!
     
  4. AsosaYoung

    Member AsosaYoung GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 9, 2009
    Messages:
    319
    Location:
    L B C
    Country:
    United States
    There is a Hack creator for Preloader made by M-tek. It can make NTSC and Pal Hack .ini.
    Just click on the hack you want and hit create ini.
    AnyRegionChanger will do just as it's name give you a fresh 3.2 systemmenu , "Free Region" and Starfall like hacks, .
    Preloader is the added BRICK and Update protection.
     
  5. jefffisher

    Member jefffisher GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 17, 2006
    Messages:
    1,242
    Country:
    United States
    you need a different hacks.ini
     
  6. gd6noob
    OP

    Newcomer gd6noob Advanced Member

    Joined:
    Jul 16, 2008
    Messages:
    56
    Country:
    Canada
    so in order for more options to appear in preloader, i need a different hacks.ini file?

    as i stated b4 that in the preloader "system hacks" part i only have the option of moving the disc channel and that skip updates and so on arent shown..

    but i later on found out that when i was in AnyRegionChanger, i didnt say yes to the SPECIAL STARFALL TYPE-HACKS. only did a systemenu option. but now it seems to work and i dont get asked for updates...

    but i would like to make sure that my wii is protected from bricking and updates..
     
  7. jefffisher

    Member jefffisher GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 17, 2006
    Messages:
    1,242
    Country:
    United States
    yes that's exactly the problem your hacks.ini file is missing the settings you want
     

Share This Page