Pokemon Platinum

Discussion in 'GBA - Console and Game Discussions, Help and Tips' started by keevonnn, Oct 8, 2009.

Oct 8, 2009

Pokemon Platinum by keevonnn at 9:06 PM (1,342 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. keevonnn
    OP

    Newcomer keevonnn Advanced Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    56
    Location:
    in a box
    Country:
    United States
    I need help trying to use my pokemon platinum. I have it downloaded and everything, just that when I put it into my AK2i, the game doesn't work. Anyone know how to fix this problem? They are all rar files, and I tried unzipping it all into one folder to see if it works and it doesnt...

    *EDIT*****

    @#$! wrong section sorry...
     
  2. ';;;'

    Newcomer ';;;' Newbie

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States
  3. prowler

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
    [​IMG]
    can you read?
     
  4. IceRentoraa29

    Member IceRentoraa29 Don't get in between a kid and his ice cream cone.

    Joined:
    Aug 10, 2007
    Messages:
    209
    Location:
    The Land of Wuz AKA: Kuromi
    Country:
    United States
    Can YOU read?
     
  5. prowler

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
    i was referring for when he didn't know.
     

Share This Page