Pokemon Platinum Save?

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by leedslad, Feb 13, 2010.

Feb 13, 2010

Pokemon Platinum Save? by leedslad at 12:53 PM (1,320 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. leedslad
    OP

    Newcomer leedslad Newbie

    Joined:
    May 18, 2007
    Messages:
    7
    Country:
    United Kingdom
    Does anyone know where i can get a perfect Pokemon Platinum save that will transfer all possible Pokemon to Batlle Revolution without bad eggs?
     
  2. Eon-Rider

    Member Eon-Rider GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 15, 2008
    Messages:
    1,021
    Country:
    Australia
    lrn2hack

    There is no perfect save.
     
  3. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    Maybe you can try pok├ęsav (its a save file editor)
     
  4. leedslad
    OP

    Newcomer leedslad Newbie

    Joined:
    May 18, 2007
    Messages:
    7
    Country:
    United Kingdom
    cheers i'll give it a go.
     
  5. tenshinoneko

    Member tenshinoneko GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 14, 2009
    Messages:
    101
    Country:
    United States
    acekard2i save wont connect to battle revolution?
     
  6. dukemagus

    Member dukemagus GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    223
    Country:
    Brazil
    a second question in the topic... (no need to create another i think...)

    i have started pokemon platinum in the american (U) version... the problem is that i am brazillian, so i do not understend the measures in the pokedex (lbs, inches, etc...)

    does the european version uses metric/kilogram measurements?
    if i change my ROM to an european one, will my save still work? no bugs or glitches?
     
  7. Demonbart

    Member Demonbart GBATemp's guitar hero

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    1,623
    Location:
    Lazytown, yarr
    Country:
    Netherlands
    Sorry, european version uses imperial measurements too. And I personally findit just as annoying as you do, since I don't know those measurements.
     
  8. Aeladya

    Member Aeladya *mistressOFtheCLOW

    Joined:
    Nov 13, 2004
    Messages:
    759
    Location:
    Idaho Falls, ID
    Country:
    United States

    I was pretty sure the Acekard 2i has Wii Connection support...I haven't tested it for myself, but I kept hearing that it did from others.
     

Share This Page