Pokemon Event (Arceus) Australia

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by .:Crimonite:., Nov 10, 2009.

Nov 10, 2009
  1. .:Crimonite:.
    OP

    Member .:Crimonite:. GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 23, 2009
    Messages:
    153
    Location:
    Melbourne, Victoria
    Country:
    Australia
    Hi, just a qiuck post before i have to go out, but im curious as to how i managed to get the whole arceus thing working when i was playing on R4? i had pearl, platinum and diamond on my cart and got Arceus on each one without any troubles. is it because nintendo is dumb, R4's are awesome XD or because nintendo found no need to put some kind of AP on it because it was a non-profit event?
     
  2. Wabsta

    Member Wabsta you fight like a dairy farmer

    Joined:
    Apr 25, 2008
    Messages:
    2,485
    Location:
    SCUMM Bar
    Country:
    Netherlands
  3. Eon-Rider

    Member Eon-Rider GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 15, 2008
    Messages:
    1,021
    Country:
    Australia
    The flashcart makes it seem like the real game. What's your point?
     
  4. .:Crimonite:.
    OP

    Member .:Crimonite:. GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 23, 2009
    Messages:
    153
    Location:
    Melbourne, Victoria
    Country:
    Australia
    i dunno, just that none of those games would connect to my wii for pokemon battle revolution (dual white screens). thats all.
     
  5. Dark^'^Knigh

    Member Dark^'^Knigh GBAtemp Maniac

    Joined:
    Apr 25, 2007
    Messages:
    1,043
    Location:
    Paradise
    Country:
    Australia
    R4 does not have Wii connectivity 'feature'
     

Share This Page