Pokemon diamond

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by wiimii, Sep 4, 2008.

Sep 4, 2008

Pokemon diamond by wiimii at 9:57 AM (923 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. wiimii
    OP

    Member wiimii GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 17, 2007
    Messages:
    135
    Location:
    U.k
    Country:
    United Kingdom
    In the cave as soon as i enter it at Rt.211 Mt.Coronet.....
    How come?
     
  2. ItsMetaKnight

    Member ItsMetaKnight GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 4, 2008
    Messages:
    612
    Country:
    Denmark
    hmm get ur game returned by nintendo, there must be something wrong with it. maybe there's v1.1 or v1.2 out.
     
  3. Sir-Fritz

    Member Sir-Fritz GBAtemp Maniac

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    1,336
    Location:
    Brisbane, Australia
    Country:
    Australia
    Bad/badly trimmed rom? Bad micro sd?
     
  4. wiimii
    OP

    Member wiimii GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 17, 2007
    Messages:
    135
    Location:
    U.k
    Country:
    United Kingdom
    Ok thanks for the help, cant send it back to N cos its a rom LOL on my supercard , i dont trim my roms but i shall try another rom source and report back , thanks, btw , the music dosent stop it carrys on playing but both screens go pitch black
     
  5. tKo HaXoR

    Member tKo HaXoR GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 16, 2008
    Messages:
    339
    Location:
    Los Angeles
    Country:
    United States
    try disabling cheat codes?! [​IMG]
     
  6. wiimii
    OP

    Member wiimii GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 17, 2007
    Messages:
    135
    Location:
    U.k
    Country:
    United Kingdom
    Ok so i tried disabling cheats , and it still failed .

    I tried a different source and it works fine now so it must have been a duff rom or something , anyway thanks for the help im off to one hit kill my way through mt. Coronet lol.
     

Share This Page