Pokemon Black 2

Discussion in 'Acekard' started by Powerbut, Nov 5, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Powerbut
    OP

    Powerbut Newbie

    Newcomer
    3
    0
    Nov 5, 2012
    United States
    I use a clean Black 2 rom, but no matter what .sav I use, when I load it, it just gives a black screen before the seasons would show up. Only the continue button doesn't work (which sucks, because I want to continue). Is there a patch I need to worry about? Is it because I started my .sav on an emulator? I've tried everything, reformatting my SD card, updating to 1.9.0, everything. But it doesn't do anything. For some reason though, it works on the emulator. So I wonder, is it the Acekard? Or should I update my DSi?

    I have:
    DSi (1.4.3 U)
    Acekard 2i (from DScardworld.com)
    PNY 4 GB SD Card
     
  2. XAlexBlitz209X

    XAlexBlitz209X GBAtemp Regular

    Member
    156
    11
    Mar 12, 2011
    United States
    Try re-downloading AKAIO . That should maybe do the trick . Do NOT update your DSi . If that doesn't work then try this link to "convert" your .sav from No$gba to Acekard 2 .
    http://www.shunyweb.info/convert.php
     
  3. porkiewpyne

    porkiewpyne Report-er

    Global Moderator
    2,038
    1,154
    Jun 8, 2008
    Australia
  4. Powerbut
    OP

    Powerbut Newbie

    Newcomer
    3
    0
    Nov 5, 2012
    United States
    I use demume, not No$. And I've used Desmume .sav's before, so...yeah. Also, I don't actually have the antipiracy patch. Should I find one? It's just that Acekard 2i should work with clean roms right?
     
  5. Vulpes Abnocto

    Vulpes Abnocto Drinks, Knows Things

    Former Staff
    6,664
    6,710
    Jun 24, 2008
    United States
  6. GeekyGuy
    This message by GeekyGuy has been removed from public view by GeekyGuy, Nov 5, 2012, Reason: Already moderated by Vulpes.
    Nov 5, 2012
Thread Status:
Not open for further replies.